OUTFIT, HAUL: PARFOIS, F&F

Impulzusvásárlás. Ismerős, ugye? A mai bejegyzést (is) egy ilyen történetnek köszönhetjük. A Kazar sajtómegnyitó után betértem az egyik kedvenc üzletembe, a Parfois csodaországába. Nem gyakori nálam, hogy bemegyek egy üzletbe meglátok valamit és gondolkodás nélkül megyek a pénztárhoz. Most ez történt. Céltalanul néztem be, azonban, amikor megláttalak Téged te csodás táska, azonnal tudtam, hogy a mi szerelmünk örök lesz. Az egyik legtökéletesebb és legszebb táska, amit valaha láttam. 3 különböző változatban kapható, egyszínű feketében, nude-feketében és rózsaszín – feketében. A nude-fekete variáció az egyik legjobban kihasználható színkombináció a világon. 

A Parfois oldalán a táskát itt megtaláljátok:

Az oldalról rendelni is tudtok, 10 ezer forint feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás költsége. Budapesten az Árkádban, Arénában és a Westendben találjátok meg a Parfois üzleteit.

A mai outfit/haul bejegyzés fő csillaga ez a táska lesz. Szinte mindennel tökéletes kombinálható, belül is remek az elrendezése, középen található egy zárt rész, valamint több rekesz is. A képen látható díszesebb, vastag pánton kívül van még hozzá egy vékonyabb egyszínű bézs, hosszú pánt.
A szélesebb hímzett pánt még egyedibbé és különlegesebbé teszi a táskát, kényelmes viselet, tökéletes hosszúság. A táskában kényelmesen elférek, kisebb neszesszer, telefon, pénztárca, zsepi, kulcs, stb. bőven raktározható a táskában. 



Mivel a munkámhoz tartozik egy dress code is, így sajnos nagyon sok ruhadarabot el kellett távolítanom a hétköznapi életemből, az irodai öltözködéshez egyébként érdemes benézni a Tesco F&F osztályára, gyönyörű ruhákat lehet találni, amik kifejezetten jól kihasználható darabok. Ez a sötétkék ceruzanadrág is a Tesco-ból származik, eszméletlenül olcsón (leárazás nélkül) 3490 forintos áron jutottam hozzá, volt még belőle egy nude rózsaszín és egy baby blue is, ezeket szintén megvásároltam. Az anyaga finom, a viselete kényelmes, mivel rugalmas anyagból készült a nadrág. Magasabb derekú fazon, az egyszerű kék nadrágot pedig a zsebeknél található fodor berakás dobja fel, hiszen a legegyszerűbb outfitet is feldobják a részletek.


A kék nadrágot egy narancs árnyalatú V- kivágású toppal párosítottam, egy arany fülbevalóval pedig próbáltam a táska és a ruha közötti harmóniát megtalálni.
Több Parfois táskával rendelkezem,  nem kifejezetten olcsó, alsó kategóriás üzlet, azonban magas minőséget kínálnak és egyedi táskákat, ékszereket, ruhákat , cipőket és egyéb kiegészítőket találhatunk a kínálatukban.

 A Portugál márkát egyébként 1994-ben alapította Manuela Medeiros, akinek célkitűzése volt, hogy megfizethető áron készítsen nőknek különleges kiegészítőket.


Ismeritek a márkát? Mi a kedvenc darabotok Tőlük? 


Szandi

Népszerű bejegyzések