LOVE BEAUTY AND PLANET, TE CSODA - ÚJ MÁRKA A DM-BEN!


A mai bejegyzésben újra visszatérünk az egyik legkedvesebb témámhoz, ami nem más, mint a hajápolás! A DM beauty workshop-ról már írtam Nektek egy beszámolót, amit ITT elolvashattok újra, ha esetleg lemaradtatok róla!

A workshop egyik leginkább várt márkája a részemről a LOVE beauty AND planet márka volt, ami igazán izgalmas hajápolási és testápolási termékeket kínál a vásárlók részére. Természetesen a gyönyörű csomagolás fogott meg elsőre, majd a márka filozófiáját megismerve a belső tartalom is igazán kíváncsivá tett.

A márka termékei egyébként külföldön már igen elterjedtek, így igazán örültem a hírnek, hogy hamarosan már itthon is elérhető lesz, méghozzá a DM üzleteiben (a webshopra már feltöltésre került néhány termék, üzletekben hamarosan elérhető!)

A LOVE beauty AND planet egy olyan márka, ami nem csak a természetes szépség ápolásában segít, hanem a külső környezetünk védelmét is szem előtt tartja és maximálisan próbál tenni a Földünk tiszta szépségéért is. A termékek természetes és etikus gazdálkodásból származó olajokkal és kivonatokkal gazdagítva nyújtanak minőségi ápolást. Számomra nagyon szimpatikus, hogy a termékekhez használt flakonok 100%-ig újrahasznosított anyagokból készülnek, ezáltal csökkenthetjük a karbonlábnyomunkat.

A workshopon egy igazi természetes, virágos kuckót varázsoltak nekünk, ahol közelebbről megismerhettem a termékeket. Illat alapján számomra abszolút favorit a Radical Refresher kókuszvíz tartalmú és mimózavirág illatú tusfürdője, alig várom, hogy ezt is kipróbálhassam!

A bountiful moisture névre hallgató termékcsaládot száraz bőrre fejlesztették ki, ezek a termékek amazóniai murumuru vajat és kézzel szedett bulgáriai rózsa kivonatot tartalmaznak.  Ha a bőrünk hidratálására gyors megoldást keresünk, akkor a Majestic moisture remek választás lesz, hiszen a sheavaj és szantálfa olajat tartalmazó keverék garantáltan puhává varázsolja bőrünket!
A mai bejegyzés két fő csillaga azonban a hope and repair fantázianévre hallgató sampon és balzsam kollekció lesz! Nagyon örültem, amikor megláttam a csomagban, hogy bizony hajkencét kapunk ajándékba, így izgalmasan vártam a tesztelési időszakot!

A kókuszolaj és ylang ylang virág olaját tartalmazó termékcsalád aktívan segítik javítani a haj állapotát és pihe-puhává varázsolják a bőrt! A sampon és a balzsam illata mesés, egyáltalán nem tolakodó, kifinomult mégis lágy. Ez az illat teljes mértékben megmarad a hajmosást követően is, így számomra még egy piros pont a termékcsaládnak!

A sampon állaga kifejezetten tetszett, gyakori problémát jelent nálam, hogy a természetes összetevőjű termékek, például a samponok esetében gyakori, hogy nem habzik kellően a termék, ezáltal nehézkessé válik a hajmosás. Ennél a samponnál szó sincs ilyenről, kellemes habzik, kevés mennyiség is elegendő a hatékony tisztításhoz!

A balzsam szintén piros pontot érdemel, melynek állaga rendkívül krémes és szintén a samponhoz hasonló kellemes illatot hozza. A használatát követően a hajam extra fényes és puha volt, a fejbőröm egészséges maradt, nem okozott irritációt!

A termékek novembertől elérhetőek lesznek a DM üzleteiben, üzletlistáért érdemes a www.dm.hu oldalon ellenőrizni az elérhetőséget.
Árkategóriát tekintve 1500-1800 forint körül mozog és ezért a pénzért 400 ml terméket kapunk, ami azért jó vásár, nem?

További remek hír, hogy a JOY- napok alatt 25 % kedvezményt biztosít a dm az összes LOVE beauty AND planet termékekre az újságban található kuponnal, ami több termék együttes megvásárlásra is felhasználható!

Összességében én (és a hajam) olyan szinten megszerettük ezt a hajápoló kombinációt, hogy elengedhetetlen része lesz a fürdőszobámnak, hiszen ha pihe-puha és ragyogó hajkoronát szeretnék (és ezt ki nem szeretné mindig, ugye lányok?), akkor bizony ehhez a samponhoz fogok nyúlni!

Szandi



Népszerű bejegyzések