HAVI ILLATFELHŐ: TÖKÉLETES AJÁNDÉK KARÁCSONYRA - AVON MAXIMA FOR HER


Ho-ho-hooooo, mindjárt itt a karácsony! Nem akarok ezzel senkit a világból kikergetni, ugyanis még én is nagyon rosszul állok a menü kitalálása és az ajándékok megvétele terén, de azért Nektek szeretnék segíteni, ha mondjuk anyukádnak, a tesódnak vagy a barátnődnek szeretnél valami szuper ajándékot szerezni! 

Az AVON új parfümöt dobott a piacra, a Maxima for Her-t, aminek egyébként van egy férfi változata is, így akár apukát/tesót/barátot is meg lehet lepni vele! J.

A mottó szerint nagyon sok mindent elárul a parfümről, Maxima – a benned lévő maximum. Abszolút ezt az üzenetet sugározza a viselőjének a parfüm, ugyanis egy rendkívül karakteres és irtó szexi illatról van szó, ami egyszerre lehengerlő és bársonyos, egyáltalán nem tolakodó.
Bátran ajánlom azoknak ezt az illatot, akik a nem kifejezetten a nagyon édes, azonban mégis a nőies illatokat részesítik, ettől aztán tényleg egy istennőnek fogod érezni magad!

 A parfümhöz készült képek is tökéletesen átadják azt, amit a parfüm nyújt: szexi, magabiztos és lehengerlő illat. 

Illatkategória: virágos-orientális-fás
Főbb illatjegyek: nektarin, jázmin, homoki szalmagyopár

Természetesen a legfontosabb az illat a parfümnél, azonban azt muszáj kiemelnem, hogy az én bőrömön extra tartós az illat. A szuper belső nagyon szép külsőt is rejt, ugyanis egy nagyon kifinomult üvegcsében érkezik hozzánk a termék, ami tökéletesen mutathat a fa alatt is!

Nálam óriási kedvenc lett ez a parfüm, tökéletes kiegészítője lehet a mindennapjaidnak!
Az ajánlott fogyasztói ára: 5999 forint, amiért 50 ml parfümöt kapunk. Egész jó üzlet, ugye?


*A cikket az Avon termékével támogatta, amit hálásan köszönök nekik!



Szandi

Népszerű bejegyzések