MOЙ glow day krém TESZT - dm




A dm-ben gyakran jelennek meg sajátmárkás szépségápolási termékek, amik általában különböző árkategóriákban mozognak, de stabilan tartják a drogériás árvonalat. Korábban már írtam is a LVLY termékeiről, amiről ITT olvashattok egy részletes cikket.

A MOЙ termékeit Stefanie Giesinger-rel közösen alkotta meg a dm, Stefanie egy modell, aki korábbi tapasztalatait ötvözve egy magasabb hatóanyaggal rendelkező termékcsaládot hozott létre. Az árakat tekintve kb. 1500-2500 forint között mozognak a termékek és a dm polcain már meg is találjátok.
5 terméket tartalmaz a márka kínálata jelenleg, van egy nappali ragyogó hatást fokozó krém, egy tisztító gél,  géles arcmaszk és szemmaszk, valamint egy beauty ampullákat tartalmazó készlet.

A márkanév önmagában annyit jelent oroszul, hogy „enyém”, ami arra utal vissza, hogy fókuszáljunk önmagunkra. A termékeket leginkább szárazabb bőrtípusra ajánlják, egy kicsit felturbózzák a bőrt és ragyogóbbá teszi az összképet.

A termékek a vegán összetevőktől váltak különlegessebbé, mind az öt termékben van: rizsolaj, kókuszolaj, papaja-kivonat,  és koffien van benne. Érzékeny bőr ápolására is alkalmasak a termékek. A fent felsorolt összetevőknek számos jótékony hatása van a bőrre, megfelelő nedvességtartalommal látják el a bőrt, a friss és üde megjelenés mellett pedig Anti-aging, tehát öregedés gátló hatása is van.

Az említett termékek közül én a Glow day krémet vásároltam meg és próbáltam ki az elmúlt hetekben. A krém ára kb. 2000 forint volt és   50 ml-es kiszerelésben kapható. A külső design egyébként szépre sikerült, papírdobozban érkezik a krém, ami egyébként pluszt ad a megjelenéséhez és drágább hatást kelt, de én meglennék kevesebb papír használattal is.

A dobozban egy tubusos, „nyomós” krém rejlik, aminek jó a „tapintása”, nem egy tipikus drogériás krémnek érződik. A krémet tulajdonképpen minden bőrtípusra ajánlják, de azért a nagyon zsíros bőrűeknek ez a krém lehet, hogy már sok lesz. Alapból egy nagyon kellemes állagú, szinte már géles, de azért mégis egy picit sűrűbb állagú krémről beszélhetünk. Nincs kellemetlen, parfümös illata. Felkenés után nagyon gyorsan felszívódik, nem hagyott ragacsos érzetet és a legjobb, hogy mivel gyorsan beszívódik nem kell sokat várni, hogy folytassam a rutinomat. Kipróbáltam azt is, hogy milyen rá sminkelni, ugyanis ráírták, hogy jó sminkalapnak is, teljesen jól lehet rá sminkelni és szép tőle az összhatás. Szóval primerként is tökéletesen alkalmazható.

Összességében ennyi pénzért szerintem egy kiváló hidratáló, ami segít a bőr nedvességtartalmának megtartásában, ,felfrissíti az arcbőrt és segít abban is belülről, hogy a ráncocskák ne legyenek annyira láthatóak. Kevesebb mennyiség is elegendő az egész arcunkra, így 2000 forintért hosszú hónapig elegendő lehet egyszemélyes használat esetén.

Szívből ajánlom Nektek ezt a krémet! 

Szandi

Népszerű bejegyzések