AVON: ÁPRILISI ÚJDONSÁGOK


Az AVON kínálatában hónapról hónapra jobbnál jobb termékek jelennek meg, így történt ez az áprilisi újdonságokkal is. A márka kínálatában egy nagyon izgalmas termék jelent meg, egy tisztító balzsam, ami a Clinique Take it off megjelenése óta már piszkálja a fantáziámat, hogy milyen lehet a sminkeltávolítás egy balzsammal. A másik dolog, ami nagyon megfogott az áprilisi újdonságokban, az egy virágos motívumos kollekció. A mai bejegyzésben ezekről az újdonságokról hoztam Nektek egy first impression/első benyomásos bejegyzést.




AVON TRUE KOLLEKCIÓ

A kollekció különlegessége, hogy pasztell árnyalatokat tartalmaz és minden terméket egy virágos dizájnnal dobtak fel. A kollekció az AVON True közkedvelt termékeit öltöztette új külsőbe. A kollekció megvásárolható darabjai: AVON True Pro+ körömlakk: 1899 Ft, Avon True arcpirosító és barnító duó: 2 399 Ft, Avon True ajakrúzs: 1 699 Ft, Avon True Supershock szempillaspirál: 2 599 Ft, Avon True négyes szemhéjpúder: 2 499 Ft.

AVON TRUE ARCPÍROSÍTÓ ÉS BARNÍTÓ DUÓ

A kollekcióból hozzám kettő termék érkezett tesztelésre, egy gyönyörű pirosító+bronzer duó, valamint egy pasztell tavaszi körömlakk. A csomagolás nagyon szép, nem túl csicsás, azonban igazi nőies kollekció. A pirosító+bronzer duo állaga szinte már krémes, egyáltalán nem porlad, így könnyedén és gyönyörűen lehet alkalmazni sminkelés közben. Az ilyen típusú duó termékékkel én mindig bajban vagyok, hiszen nem egyszerű normálisan felvinni egy kis kompaktban elhelyezett terméket. Én nem szoktam keverni a kettőt, külön a pirosító és külön a bronzert szoktam használni. Jól építhető és kellően pigmentált.

AVON TRUE PRO+ KÖRÖMLAKK


A másik termék a Pro+ körömlakk Tranquility árnyalatban, amit kipróbáltam. Azoknak javaslom ezt a körömlakkot, akik a könnyed gyöngyházfényhatású körömlakkokat részesítik előnyben. Általában a körömlakkozás nálam mindig a következők alapján folyik: formázás, erősítő alaplakk, körömlakk 2 rétegben, majd egy fedőlakk. Az alaplakkra felkenve egy rétegben halvány színt kapunk, azonban egy nude körömlakkra felkenve csodaszép az eredmény. Alapjáraton ez egy fehéres-sárgás árnyalatú lakk, amiben arany csillámok vannak. Ha erősebb árnyalatot szeretnél elérni, akkor használd a tippem: egy nude lakk legyen az alap első réteged, majd erre vidd fel azt a csillogó, fényes lakkot. Fedőlakkal együtt 7 napig bírta.


AVON ANEW ARCTISZTÍTÓ BALZSAM

A Clinique Take it off termékcsaládja sokak számára ismerős lehet, nagyon közkedvelt termékük az arctisztító balzsam, ami sokak nagy kedvence. A probléma csupán az, hogy a Clinique verzió nem éppen egy drogériás árkategória, ha nem szeretnél 5-7 ezret egy arctisztító balzsamért, akkor olvass tovább, mert ez az AVON nagyszerű alternatíva lehet.

Az Anew balzsam különlegessége, hogy az erőteljes tisztítóhatás mellett regeneráló hatása is van. A tégelyben egy masszív krémes/balzsamos állagú terméket találunk, azonban sminklemosás közben a kéz általi melegítéssel olajos állagúvá változik. Az olajos állagnak köszönhetően könnyebben eltávolíthatjuk a makacs szemfestéket is. A használata nagyon egyszerű, a balzsamot melegítsük fel a két kezünkben, amíg olajos állagú nem lesz. Finoman dörzsöljük a bőrünkbe, majd langyos vízzel távolítsuk el a felesleget. Az első benyomásom nagyon jó a termékről, a tisztítás után hidratált maradt a bőröm. Az ajánlott fogyasztói ára: 3500 forint.




Szandi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések