GLAMOUR – NAPOK / AJÁNLÓ


A héten kezdetét veszi a tavaszi Glamour napok, ami április 10-től egészen 04.14-ig fog tartani. Ismét több száz üzletben lesznek kedvezmények a szépségápolási terméktől kezdve, ruházati, műszaki cikkekre és sok másra is természetesen.

Arra gondoltam, hogy ebben a cikkben összeszedem Nektek, hogy milyen akciók lesznek, amire érdemes lesz lecsapni. A legtöbb drogériában már lesz 0. nap is, így már szerdán kezdődhet a shopping túra!

Kezdjük először a divattal:

Minden évben az egyik legnagyobb kedvencem az F&F 20%-os kupon, ami a leértékelt termékekre is felhasználható. A ruhatáram nagy részét innen szerzem be, hiszen igen jó minőségű ruhákat lehet kapni viszonylag jó áron. Ha van a közeletekben nagyobb F&F osztállyal rendelkező Tesco, mindenképpen nézzetek be!



forrás: www.ffdivat.com

Másik nagy kedvencem a H&M 20%-os kupon, az új kollekcióban van egy-két blúz, amire szeretnék lecsapni, illetve a Váci H&M-ben ilyenkor szívesen vásárolok sminkeket is, valamint a HOME részen is érdemes szétnézni!

A Deichmann üzleteiben és online is 20% kedvezmény lesz már szerdától minden teljes árú termékre, ha egy tavaszi cipőt vagy egy kényelmes sportcipőt keresel, akkor ide is érdemes bekukkantani.

Szépségápolás:

Egyik óriási kedvencem lett az elmúlt évben a Maybelline Super Matte Ink rúzsok, a márka termékeire 50% kedvezmény lesz a legtöbb drogériában. A márkától nagyon szeretem még a Stay Matte púdert, a Superstay full cover alapozót és a Snapscara szempillaspirált, ezekről korábban már írtam is a blogra, illetve készült videó is:




A L’Oréal márka termékeire szintén 50% kedvezmény lesz, óriási kedvencem a csokis rúzsok, ha nem láttad volna a videót róla, akkor itt megnézheted:


Továbbá nagy kedvencem még az új Infallible alapozó és az Infallible púder is az egyik legjobb mattító púderem.

A NYX Cosmetics-nél szintén akció lesz, 30% kedvezmény lesz minden teljes árú termékre. Az egyik favoritom a márkától a szemöldök pomádé, ami szerintem az egyik legjobb a piacon. Gyorsan lehet vele dolgozni és nagyon szép, természetesen szemöldököt lehet vele készíteni.

A Garnier kedvenc hajpakolásomra is lesz kedvezmény, a Rossmannban 30% lesz, de ha jól emlékszem a DM-ben 50% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg, a banános a favaritom és imádja a hajam is, az illata pedig isteni, erről a termékről ebben a videóban beszéltem:


A Scholl, Veet, Adidas, Blend –a Med termékeire 50%, a legtöbb Rexona, Nivea és Dove termékre 25% kedvezmény lett. Emellett a Reno-ban, Mango-ban, CCC-ben, C&A-ban is lesz még 20% kedvezmény, sajnos most Humanic és Parfois kupont nem rejtett az újság.


Jó vásárlást Nektek! 


Szandi

Népszerű bejegyzések