NYX CAN'T STOP WON'T STOP ALAPOZÓ TESZT + A TIÉD IS LEHET

Végre újra sminkes beszámolós bejegyzés jön a blogra, már egy ideje meg van és próbálgatom az új NYX Can’t stop won’t stop alapozót, azonban úgy döntöttem, hogy amikor piacra dobták és mindenki erről írt, nem akartam beállni a sorba, inkább szépen csöndben próbálgattam, hogy valójában mit is tud. Így a mai bejegyzésben a NYX alapozójáról fogok mesélni Nektek!

Először is a márkáról röviden annyit, hogy 1999-ben alapította Toni Ko Los Angelesben. A márka legnagyobb pozitívumát az teremtette meg, hogy egy olyan márkát álmodtak meg, ami professzionális termékeket nyújt a vásárlóknak, azonban nem csillagászati áron.  Óriási a választék a termékek fajtában és árnyalatában is, a NYX-nél biztosan megtalálja mindenki a számára ideális terméket.

Fontos még tudni, hogy amellett, hogy professzionális sminkmárka, olcsóbb, mint egy MAC, de a minőségük vetélkedik velük. Személy szerint hozzám közel áll a márka, a brandingje és a sokszínűsége, nyitottsága minden irányban. Náluk valóban nem az számít, hogy ki vagy, kit szeretsz, mit képviselsz, sokkal inkább az alkotásra és a kreativitásra helyezik a hangsúlyt, ennek örvendez az évente megrendezésre kerülő NYX Face Awards is, és ebben a versenysorozatban ismertem meg Mészáros Csabi és Kialakító/Enikő lenyűgöző munkásságát, csak hogy egy pár nevet kiemeljek. (Csekkoljátok őket, Csabinál Instagramon eszméletlen képek várnak, Enikő pedig szuper videókat készít).

Szóval a lényegre visszatérve az elmúlt hónapokban próbálgattam az új alapozójukat, amiről nagyon vegyes kép alakult ki a fejemben. Először is nagyon pozitív volt a márkától, hogy rengeteg árnyalatot dobtak piacra, száms szerint 45 különböző árnyalatot és nem csak 5 árnyalatból kell megtalálni, hogy melyik áll éppen a legközelebb a bőrömhöz.

Maga a formulát egy letisztult dizájnú üvegcsébe töltötték, jó „érzése” van a fogásnak, mármint tudjátok, arra gondolok, hogy nem egy gagyi, olcsó érzetű termékről van szó. A formulája matt finisht, teljes fedést és vízálló végeredményt ígér. Számomra bejön az állaga is az alapozónak, nem túl folyós, azonban nem is túl híg alapozóról van szó. Könnyen és jól eldolgozható beauty blenderrel, nekem ecsettel nem volt olyan szép az eldolgozása a végén.

Abszolút fullos fedettséget biztosít, szép és nem maszkszerű a végeredmény, azonban érdemes arra figyelni, hogy nem kell sok mennyiséget használni a teljes arcunkra. Amit viszont észrevettem, hogy bizonyos hidratálókat és primereket nem szeret, a Catrice mattító primert használtam alá és akkor nem volt olyan szép a fedése, mint mondjuk a La – Roche Posay Effeclar krémet használva csak önmagában az alapozó alá.

Száraz/normál bőrre én nem ajánlanám ezt az alapozót, a szárazabb területeket könnyen kiemeli, azonban a problémásabb, zsíros bőrűek számára megváltás lehet ez az alapozó! Arra viszont zsíros bőrű lányok Ti is figyeljetek, hogy ne használjatok belőle túl sokat, mert könnyen „túlszárítja és szárazzá „ teszi a bőrötöket. Próbálgassátok a számotokra ideális mennyiséget.
Az ára nem a legolcsóbb, kb. 5600 forintba kerül itthon és ezért  a standard 30 ml-es kiszerelésben, kapható itthon a NYX üzletekben és online is, pl. a PinkPanda-nál is!

Azért nem töltök fel Nektek olyan képet, amin, az arcomon is látszik, mert sajnos hiába a 45 árnyalat, sikerült benéznem és nem az én bőrtónusomnak megfelelő árnyalatot kaptam, hanem egy kicsit sárgásabbat, így ezt az alapozót nem is szeretném megtartani, hanem egy blog sale formájában megvásárolhatjátok ezt a Nude árnyalatot. Amennyiben érdekel téged, kérlek írj a következő címre: alexandra.magyar25@gmail.com



Szandi

Népszerű bejegyzések