ZIAJA BLOCKER & SENSITIVE DEZODOR TESZT


Dezodorról szerintem még nem nagyon írtam itt a blogon, így hát, ami késik, nem múlik. A Ziaja márka már nem ismeretlen, többször írtam a termékeikről itt a blogon, a napozó termékeiket régóta használom, így szívesen mondtam igent a dezodor tesztelésre is, ezúton is köszönöm szépen a megkeresést a Ziaja csapatának!

Mostanában a dm drogériák polcain egyre szélesebb választékban elérhetőek a Ziaja termékek a saját webshopjuk mellett, ezeket a dezodorokat is megtaláljátok már az üzletekben és természetesen a Campona-ban található Ziaja shop-ban is!

A  blocker dezodor különlegessége, hogy nem egy átlagos dezodor, amit napi szinten kell használni, hanem kb. 3 napig este kell alkalmazni, majd heti 1-2 alkalommal. Nem szabad reggelente újra használni, illetve arra is figyelni kell, hogy irritált területen ne alkalmazzuk.  

Tulajdonképpen este szépen felszívódik és másnap blokkolja a nappali verejtéktermelést. Igazából azoknak kifejezetten ajánlom, akik izzadósabbak és hatékony megoldást keresnek erre a problémára. Jól működő deoról van szó és a legjobb, hogy nem kell érte több ezret kiadnunk, hiszen mindössze 895 forintba kerül.

Számomra a védelem mellett még egy fő szempont van dezodor vásárlásnál, az pedig, hogy nem hagyhat foltot a ruhámon, ez a termék ezt is szépen teljesíti.
Azonban, ha érzékeny bőröd van és erre keresel hatékony megoldást, akkor a Senstive változatot Neked találták ki! Gyengéden bánik a bőröddel, miközben aktív védelmet nyújt!

Amit érdemes tudni a dezodorokról, hogy az átlagnál egy kicsit hígabb az állaga, szóval ne lepődjetek meg, hogy folyékonyabbnak találjátok a kelleténél. Jól kézre esik és egész jó formája miatt a női táskák bugyraiban is kényelmesen elfér.  Az illatuk kellemes, jól védenek, tehát maximálisan teljesíti, azt, amit ígér!

A napozó termékről korábban ITT írtam Nektek! 

Szandi


Népszerű bejegyzések