A LEGJOBB TISZTÍTÓ ARCMASZK? - THE BODY SHOP HIMALÁJAI TISZTÍTÓ MASZK


Bízom benne, hogy jól vagytok a lehetőségekhez mérten! J Arra gondoltam, hogy próbálok minél több cikket írni a blogra különböző témákkal kapcsolatban, hátha egy picit el tudom terelni a gondolataitokat. Persze tudom, hogy ebben az időszakban nem feltétlenül az a fontos, hogy nekem most melyik a kedvenc maszkom vagy samponom, ezért is volt egy ideig szünet a platformjaim, azonban az életnek mennie kell tovább és próbáljunk pozitív dolgokra is koncentrálni! J

Mióta itthonról dolgozom még többet foglalkozok a bőrömmel, hiszen nem sminkelek és kicsit van ideje a bőrömnek is fellélegezni. A szokásos heti „maszkolásomnál” jöttem rá, hogy soha nem beszéltem még nektek az egyik óriási favorit maszkomról, a The Body Shop Himalájai bambusz szenes tisztító maszkról! Pedig már november óta használom és valamiért soha nem beszéltem róla! Mivel már fél éve használom, bátran állíthatom, hogy kellően teszteltem és tényleges véleményt tudok nyilvánítani a termékről.

100%-ban vegán termék, 75 ml-es kiszerelésben kapható és 8990 forint, ami elsőre soknak tűnhet, azonban nekem még a felénél több is benne van, pedig már november óta használom.
A The Body Shop oldalán a következő érdekes infókat találtam:

·         100% vegán
·         Közösségi Kereskedelmi, Kenyából származó teafaolajjal gazdagítva
·         Himalájai bambusz szenet és japán zöld tea leveleket tartalmaz
·         Eltávolítja a felesleges olajakat a bőr felületéről
·         Eredménye a tiszta és ragyogó bőr
·         Dermatológiailag tesztelt



Azt már sokan tudjátok, hogy néha problémás kombinált bőröm van, amire előszeretettel használok tisztító maszkokat. Ahogy a neve is elárulja himalájai bambusz szenet tartalmaz, ami kiválóan tisztítja a bőrt, plusz még teafaolaj is van benne, aminek köszönhetően a problémás, gyulladt területekre is remek hatással van, megszabadítja a bőrünket a felesleges olajoktól.
Ennek a maszknak a különlegessége, hogy apró darabok vannak benne, ezáltal szuper radírozó hatása is van. Ezek a „darabok” japán zöldtea levél darabok, erős antioxidáns hatással, így a tisztítás mellett a kellően feltölti a bőrt és szépen kisimítja azt.

Olyan értékes összetevőket tartalmaz még, mint az aloe vera, ami gyulladáscsökkentő hatásáról ismert, plusz a pattanások okozta hegesedés ellen jó ellenszer lehet! A thebodyshop.hu oldalon láttam, hogy van benne argánolaj is, tudtátok, hogy problémás bőrre is simán használható az argánolaj? Gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatása van és még a hegesedésre is szuper! Jól hangzik, ugye?

Ezek mellett még van benne Rhasssoul agyag, ami méregtelenítő és tisztító hatású és shea vaj, amiről tudjuk, hogy sok A, E és F vitamint tartalmaz, ő is szuper összetevője a bőr táplálásának.



Hetente 2 alkalommal használom, megtisztított arcbőrre felviszem, kihasználva a zöldtea levelek radírozó hatását, finoman masszírozva a bőrömbe. Kb. 10 perc után langyos vízzel lemosom és utána olyan puha és olyan tiszta a bőröm, mintha a legjobb kozmetikust jártam volna meg.

Eszméletlen a hatása, próbáljátok ki! Az illata is olyan tisztaságot sugároz és a bőröm érzete utána, felbecsülhetetlen. Érezhetően és láthatóan tiszta!

A terméket online itt tudjátok megvásárolni:  https://the-body-shop.hu/himalajai-tisztito-agyagos-arcmaszk
Sszandi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések