WOW – ÚJDONSÁG A DM-BEN!



Egy jó hajápolási márka megjelenésének mindig nagyon örülök, hiszen újabb dolog, amit kipróbálhatok és azért pluszban ujjong a lelkem, hogy végre egyre több márka érhető el hazánkban is és nem kell mindent különböző külföldi oldalakról vadászni.
 
forrás:Google
Az Ahalo Butter márkáról korábban még nem hallottam, a dm debütálás során megakadt a szemem rajta, hiszen ki tud ellenállni egy cuki csomagolásnak, ugye?! Hát, én nem! Ezáltal gyorsan rá is kerestem a márkára, hogy mit lehet tudni, mikortól lesz kapható és hol. Sajnos túl sokat nem találtam róla, hazai fórumokon pedig szinte semmit.

Japán márka, ami már egy elég jó kezdet, hiszen a Japán és a koreai szépségápolás rendkívül érdekes és vannak figyelemreméltó összetevőik! A márka különlegessége, hogy 12 gyógynövény és 6 növényi vaj keverékével varázsolja egészségesebbé hajkoronánkat!

Magyarországon 2 termékcsaládot vásárolhatunk meg a dm üzleteiben az egyik a Selymes regenerálás a másik pedig a gazdag hidratálás. Mindkét családban van egy nagyobb, 500 ml-es kiszerelésű sampon és balzsam ( ára: 4999 Ft), valamint egy utántöltő pakk (ár 2999 Ft), ami kifejezetten hasznos és környezetbarát, hiszen nem kell fölösleges műanyag szemetet termelnünk, viszont az utántöltő „csak” 400 ml-es kiszerelésben kapható.

A dm-ben a Selymes regenerálás samponra csaptam le, azonban úgy voltam vele, hogy annyi flakon van itthon, hogy én inkább az utántöltő verziót viszem haza magammal.
forrás:Google

Összetevők: zöldtea-, boszorkánymogyorónarancs- és dió kivonat, melyek tisztító hatással bírnak. Ébenfa kivonata frissíti és illatossá teszi a hajat és a fejbőrt, a vörös lóhere-kivonat pedig segít a hajhullás csökkentésében. Elég jól hangzik szerintem!

Van benne még mangóvaj, jojoba vaj, kakaó vaj, shea vaj, murumuru vaj és cupacu vaj, a 12 gyógynövény pedig: levendula, rozmaring, kamilla, zsálya, eukaliptusz, menta, bodzavirág, kakukkfű, koriander olaj, citromfű, gyömbér, aloe kivonat.


Tapasztalat:
Az első hajmosás előtt már az illata ragadt meg bennem, eszméletlenül kellemes, lágy és egyáltalán nem intenzív gyógynövényes. Kisebb mennyiség is remekül habzik, így hiába drágább egy átlagos drogériás samponnál, sokkal gazdaságosabb is. A hajam pihe-puha és fényes volt tőle, a sok vajtól egyébként egyáltalán nem zsírosodott gyorsabban a hajam és az illata is egészen sokáig megmaradt.
Bátran ajánlom Nektek, hogy nézelődjek az Ahalo Butter új márka körül, a dm-ben hiszen nagyon jó minőségű termékeket hoztak el nekünk! Nem túl sok az angol felirat a csomagoláson, azonban az kiderül, hogy Amerikában is igen közkedvelt márka!

A dm bolti és online elérhetőségét is az alábbi linkeken tudjátok ellenőrizni:



Szandi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések