Nottevit Skinny sleep: pihentető alvás és testsúlykontroll egy kapszulában?

Tudtátok, hogy az egyik leggyakoribb népbetegség a minőségi alvás hiánya? Biztosan sokszor előfordult már veletek is, hogy nyugtalanul aludtatok vagy nehezen tudtatok csak elaludni. Sajnos mostanában nekem is volt egy pár álmatlan éjszakám, ami hosszú távon igen megviseli a szervezetet és…hát nehezen lehet kialvatlanul koncentrálni.

Ezt persze okozhatja a stresszes életmód, sport hiánya, a nem megfelelő táplálkozás és a túl sok kékfény (például telefonok, számítógépek fénye is nyugtalanabbá tesz minket). Azt, hogy miiért van szükségünk alvásra, már nagyon régóta kutatják. Egy biztos, éjszaka lehetősége van a testünknek egy kicsit megpihenni és regenerálódni.

A stresszes napok után általában semmi másra nem vágyunk, mint egy jó forró fürdőre és egy kiadás alvásra, hiszen a pihenéssel csökkenthetjük a stressz-szintünket.

A Nottevit Skinny Sleep kapszula kettős hatást gyakorol testünkre: csökkenti a stresszt és segíti a pihentető alvást. A nem megfelelő mennyiségű és minőségű alvás rengeteg problémához vezethet, amik a későbbiekben akár magas vérnyomáshoz és szívbetegséghez is vezethetnek, de természetesen rossz hangulatunkhoz, immunrendszerünkhöz gyengüléséhez és elhízáshoz is vezethet.

Bekerültem egy trnd projektbe, aminek köszönhetően kipróbálhattam a Nottevit Skinny sleep kapszulákat. Pont a tesztelési időszak előtt kezdtem el olyan étrend kiegészítőket szedni, ami segítséget nyújt a minőségi alvás biztosításához. Természetes összetevői hatékony hatással működnek, segíti az alvást és még a testsúlykontrollhoz is hozzájárulhat.



A nottevit.hu oldalon az alábbi infókat kapjuk a termékről:

Egyedülálló éjszakai testsúlykontroll rendszere segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást, miközben támogatja az alvás közbeni fokozott zsírégetést és a testsúly csökkentését is.

 

Prémium minőségű, természetes összetevők egyedi kombinációja.

 

3 hozzászokást nem okozó, garantált hatóanyag-tartalmú növényi kivonattal segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást.

 

További 4 értékes összetevővel minden éjjel belülről segíti a zsírlebontó anyagcserét, a testsúly csökkentését és a vércukorszint normalizálását.”

 


Összetevők 1 kapszulában – 100%-ban természetes minden: macskagyökér kivonat (csökkenti a nyugtalanságot, feszültséget), komló (enyhe nyugtató és altató hatású gyógynövény, ami hatékony kombináció a macskagyökér kivonattal), galgotavirág (nyugtalanság, szorongás és álmatlanság kezelésére is használják), carnipure L-karnitin (segít a zsírokat energiává alakítani, a testsúlykontroll egyik hatékony összetevője), Sunphenon zöld tea kivonat (koffeinmentes – hozzájárul az éjszakai zsírégetéshez és a testzsír csökkentéséhez), kamillavirág kivonat (hozzájárul a megfelelő zsíranyagcseréhez és emésztéshez), króm („ króm részt vesz a makrótápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához). Nagyon szuper és valóban hatékony összetevőket rejt ez a kapszula magában!

Lefekvés előtt kb. fél órával szoktam bevenni egy kapszulát, Lassan az első doboz végére érek, és azt kell mondanom, hogy biztosan újra fogom vásárolni.  Mióta szedem a kapszulákat, azóta úgy alszok, mint egy kisbaba, nincsenek álmatlan éjszakák, hosszú órákon a plafon bámulása, hogy elaludjak. Abszolút segít a stresszesebb életmódom kiegyensúlyozásában és a nyugodtan alvás elérésében.

Hogy mi a véleményem a testsúlykontroll részéről? Teljes mértékben hatásos, megfelelő étrend és testmozgás mellett. Azt viszont senki ne várja, hogy ettől a kapszulától le fog majd fogyni úgy, hogy semmit nem tesz érte, hiszen ez nem arra van kitalálva. Azonban az eredmény elérésében remek segítséget nyújthat.

Ha a Nottevit oldalán regisztráltok, akkor Nottevit Klubtagként ingyenes lesz a házhozszállítás minden rendelésnél. Az alábbi linken tudjátok megvásárolni: https://webshop.nottevit.hu/hu/nottevit-skinny-sleep-30x

 


Nálam ezentúl mindig lesz itthon! Ó, majdnem elfelejtettem, a dobozát érdemes valamilyen formában újra hasznosítani, ugyanis foszforeszkál a sötétben! J

Köszönöm szépen a Nottevités a trnd csapatának a tesztelési lehetőséget!

Szandi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések