Ünnepi hangulat és gyönyörű DISNEY KOLLEKCIÓ az Essence és Catrice háza táján


Azt hiszem túlzás nélkül kimondható, hogy a 2020-as év minden szempontól egy kemény év. Az év elején sokszor éreztem úgy, hogy megállt az idő, most viszont úgy rohannak a hónapok, hogy nyakunkon lassan a karácsony. Természetesen szerintem mindannyian próbáljuk a lehető legtöbbet kihozni azokból az ünnepekből, amit együtt tölthetünk a családunkkal. Ha már elkezdtél gondolkodni az ajándékokon, mutatok pár ötletet, ami remek ajándék lehet a karácsonyfa alatt.

Essence

Az Essence x-mas wishes candy kisses kollekciója már ránézésre is előhozza a meleg mézeskalács illatát és a karácsony varázslatos érzését. A karácsonyi kollekció több darabból áll: mézeskalácsos irtó édes ajakbalzsam, mandulás ajakradír, highlighter, szemsmink ecsetkészlet, mini parfüm, körömmatricák, körömlakkok és csillámos testpamacs lapul a kollekcióban.

Úgy készülj, hogy a termékek 2020 december elején lesz elérhető a drogériákban, valamint a www.lovebrands.hu oldalon. A kollekció darabjait érdemes megnézni, mert remek áron nagyon aranyos termékkel lephetjük meg szeretteinket vagy saját magunkat is J

Mézeskalácsos ajakbalzsam, 749 Ft. / 01-es árnyalat

 


Extra csillogós highlighter, 1399Ft/ 01 Warm&Toasty

 


Ünnepi ecsetkészlet, 1799Ft/ 01 Apple-solute Sweetness

 



Mandulás ajakradír, 749Ft/ 01 Candy Can I Get A Kiss?

 


 

Mindenki szeret ajándékot bontogatni, miért ne kaphatnál minden nap? Az essence Ho Ho Home for x-mas adventi kalendáriumban 88%-ban limitált kiadású termékeket találsz majd, illetve 3 közösségkedvenc is helyett kapott az eredeti szortimentből, összesen 24 termék lapul benne természetesen! J Ajánlott ára: 8999 Ft. A kalendárium kizárólag a www.lovebrands.hu oldalon lesz elérhető október végétől!



Csillogó ecsetek? Ide vele! A Jingle DAYS csillámos ecsetkészlet már önmagában gyönyörű, de minden sminkrajongó biztosan örülne egy ilyen szettnek. A 7 részes ecsetszett ajánlott ára 3399Ft. Október végétől lesz elérhető a www.lovebrands.hu oldalon!



essence Disney Princess szemhéjpúder paletták, 3199Ft.

Ariel, Hófehérke vagy Csipkerózsika meséjét kedvelted inkább? Csapj le a hercegnők által ihletett gyönyörű palettákra. 2020. október végétől lesz kapható kizárólag a www.lovebrands.hu oldalon!  A szemhéjpaletták mellett sminkfixálók, szempillaspirálók, és ecsetek is helyett kaptak!

 

Catrice

 

A Catrice kínálatában pedig most a gonosztevők által ihletett termékek közül is válogathatunk. Ursula, Gonosz királynő és Demóna gyönyörűséges palettái közül válogathatunk. A paletta kapott egy jó nagy tükröt is, bármikor viselhető szép nude árnyalatokat és izgalmas színeket, amivel bármilyen sminket könnyen feldobhatunk.

 A csillogás sem hiányozhat a gonosz királynőkről, ugye? A gyönyörűséges Demonic Rose és Diabolic Gold highlighterekkel garantált lesz a ragyogó arcbőr! A paletta ajánlott fogyasztói ára 4499 Ft, a highlighter 2599 Ft.



Vadító vörösben úszó Wicked Red árnyalatú rúzs, egy visszafogottabb Villaninous Nude vagy egy elegáns Malevolent Rose árnyalatú rúzs? Ezt mind megtalálod szintén a kollekcióban! Erősen pigmentált, enyhén matt textúrával és pénztárcabarát árával garantáltan jó választás lesz! Ajánlott ár: 1499 Ft.



Ha pedig szép ecsetekre vágysz, akkor javaslom, hogy nézd meg az Ursula púder ecsetet, a Maleficent kontúr ecsetet, de az Evil Queen highlighter ecset is elég menő! Ajánlott ár: 2099 Ft.


A Catrice idén is piacra dobta a limitált kiadású adventi kalendáriumát, aminek ajánlott ára 11999Ft. A dobozban 16 eredeti és 8 egyedi exkluzív ajándék lapul, ami egyedül ebben a dobozban lesz kapaható.

És számomra az abszolút kedvenc kollekció az nem más, mint a kaviar gauche, ami egy limitált kiadású rendkívül kifinomult és csodálatosan szép kollekció. A kollekció darabjai december elejétől lesznek kaphatóak a drogériákban és a www.lovebrands.hu oldalon.

A Pressed pigment paletta (2999Ft) azt hiszem nem csak kívülről csodálatos, de a belül rejtőző árnyalatok is gyönyörűségesek. Metálfényű, matt és gyönyörű csillogós árnyalatokat rejt a paletta. Ez a gyönyörű dizájnú paletta biztosan jól fog mutatni a polcodon!




A különleges highlighter is ünnepi ruhát kapott (1829Ft), finom rozé árnyalata minden bőrszínhez tökéletes választás lesz!




A kollekció darabjai közé tartozik még 2 körömlakk, 2 szájfény és egy többfunkciós ecset is!




Azt hiszem az év végén sem maradunk izgalmas újdonságok nélkül! Figyeld a drogériák polcait, valamint a www.lovebrands.hu oldalt és csapj le a kedvenc darabodra!

 

Szandi

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések