AVON: IMARI FANTASY, MARK EPIC LIP, HAJBONTÓ KEFE

Sziasztok, visszatértem és nagyon boldog új évet kívánok Nektek!  Az új esztendőt egy AVON csomag tesztelésével kezdtem, erről szeretnék most mesélni a mai bejegyzésben.  A csomag tartalma három szuper újdonságot rejtett, méghozzá az új Imari Fantasy parfümöt, Mark rúzst és az AVON sajátmárkás fésűjét.
Parfümöt szaglászás nélkül rendelni igazi kihívást jelent, egy picit féltem is, hogy vajon mennyire leszünk barátok az Imari idei Fantasy kiadásával.  Az ikonikus eredeti Imari parfüm egyik nagy kedvencem, így bizakodva esett a választás a Fantasy parfümre.  Az illatkategória: fás-orientális, sokkal édeskésebb, mint az eredeti parfüm.  Ebben az illatban leginkább a nashi körte jellegzetes jegyei, jázmin, édesen karamellizált mogyoró, olasz mandarin, narancsvirág, rózsabors, valamint a vanília és a kasmírfa dominál. Azok számára ajánlom, akik szeretik az édesebb, azonban nem a tolakodó, eszméletlenül édeskés-gyümölcsös illatok.

Viselete kellemes, hosszú órákon keresztül éreztem a finom illatot magamon.  A Fantasy csomagolása szerintem nagyon szép lett, ami tükrözi a benne rejlő mesés parfümöt.

Az ára: 3799.- 50 ml.

A márka kínálatában egy ideje már kapható a Mark vonal széles kínálatban baráti áron.  A termékpaletta folyamatosan bővül, a mostani újdonságok között is rengeteg szépség rejlik. Az elmúlt hetekben a Mark Epic Lip Blushing Beauty ajakrúzsát teszteltem, ami egy gyönyörű rózsás árnyalatú rúzs. Nem teljesen matt, viszont krémes és enyhén fényes hatása van. Az Epic Lip szintén egy újabb kiadás, amiben fokozták a színek intenzitását.  Amit a rúzs ígér: 2-szer több szín t ad az ajkaknak, továbbá hidratáltabb és puhábbak lesznek az ajkaink a viseletük után. A rúzs kellően pigmentált, krémes állagának köszönhetően valóban puhábbnak és hidratáltabbnak éreztem az ajkaimat több órás viselet után is.  Alig várjam, hogy a többit is kipróbáljam!



Az ára: 1899.- 17 árnyalatban kapható.
Hajbontó kefe
A Tangle Teezer hajkeféket szerintem nem kell bemutatnom Nektek, sokunk életét tette könnyebbé és fájdalommentessé. Az Avon kínálatában is elérhető az eredeti Tangle Teezer, azonban most létrehozták a saját márkás hajbontó keféjüket. Kisebb eltérés van a kettő között, az Avon-os változat egy picivel kisebb, mint a Tangle Teezer, azonban kényelmesen elfér a kezemben és könnyen kibontható vele a gubancos hajam. Jól tisztítható, nem okozott fájdalmat fésülés közben.   Van még különbség a két fésű között? Naná! Ez a kefe most akciósan 1999 forint, így olcsóbb, mint Tangle Teezer társa. Kiváló választás szerintem minden hajhosszra és mennyiségre. Ha egy olcsóbb megoldást keresel, ki kell próbálnod ezt a kefét! Remélem hamarosan lesz táskába dobós változata is, rendkívül hasznos lenne.
Az ára: 2999.-, most 1990.-


Összességében szuper termékek, a parfümöt azoknak ajánlom, akik kedvelik az eredeti illatot is és a picit édesebb parfümöket.  Az Epic lip rúzsok kellemes viseletet nyújtanak, a hajbontó kefe pedig nagy segítség a kócos haj kibontásában.  Ti mit próbálnátok ki szívesen?




Szandi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések