BIODERMA ARCÁPOLÁSI RUTINOM 3 LÉPÉSBEN


A vízhiányos és problémás bőr ápolása nem mindig olyan egyszerű, ahogy elképzelnénk. A nyári extra olajos bőr nagyon gyorsan dehidratálttá válik a hosszú téli hónapok alatt. A mai bejegyzésben az updatelt arcápolási rutinom egy részét szeretném bemutatni Nektek. 3 új termék került bele a rutinomba a Bioderma kínálatából. Szerintem nem kell ismertetnem a francia márkát, többnyire gyógyszertárakban lehet beszerezni, valamint online is tudtok rendelni.   A Bioderma mottója tette számomra rendkívül szimpatikussá a márkát, minden kontinensen hű maradt a filozófiájához: „tisztelni a bőrt és visszaállítani annak természetes működést”. 90 országban vásárolhatunk Bioderma termékeket Ausztráliától, Elefántcsontpartig, sőt még Amerikában is megtalálható a francia csoda.

Rövid, 3 lépeses rutint iktattam be a napi arcápolásomba a márka termékeivel. Reggelente először a Sébium Gel moussant habzó gélt használom. Nagyon jól habzik, kevés mennyiség elegendő az egész arcomra és nyakamra egyaránt. Amit a márka ígér: lágy tisztítás a bőrproblémák kialakulásának gátlásával. Ezt teljes mértékben be is tartja, nagyon puha lesz a használata után az arcbőröm. Tapasztalataim alapján hatékonyan eltávolítja a sminket és nincs szárító hatása, mint a legtöbb problémás bőrre való terméknek. Nagyon kedvező már a kisebb kiszerelés is, hiszen egy nyomás elegendő egy alkalomra. A 200 ml-es kiszerelés ára kb. 2500-3000 forint.

Második lépésként a Hydrabio szérumot használom reggel és este. Míg a Sébium vonal a zsíros, problémás bőr ápolását szolgálja, addig a Hydrabio családot a vízhiányos bőr ápolására hozták létre.  Nagyon könnyed, vizes állagú szérum, ami szinte azonnal beszívódik, ezáltal könnyen lehet rá sminkelni vagy más, nehezebb állagú hidratálót használni. Amit a márka ígér: tartós hidratálás, bőrnyugtató hatás, természetes ragyogás helyreállítása. Annyira imádom ezt a szérumot (is), hogy ódákat zenghetnék róla, azonban nem szeretnélek egy kisregénnyel untatni Titeket. Őszintén javaslom a megvételét azoknak, akiknek a bőre hajlamosabb a téli hideg napokon érzékennyé, szárazzá válni, valamint normál és száraz szomjas bőr ápolására is nagyszerű választás lehet. 40 ml-es kiszerelésben kapható, az ára kb. 4000-5000 forint körül mozog.

Végül pedig harmadik lépésként újra a Sébium termékcsaládhoz nyúlok. A Global Komplex bőrápoló krémet aknéra hajlamos, zsíros bőrűeknek ajánlják. Sajnos a bőrproblémák előfordulnak nálam is, így fontosnak tartom a már kialakult probléma következményeinek a kezelését, valamint a megelőzését is. Mivel a hétköznapok során mindig sminkelek, rendkívül fontosnak tartom, hogy a megfelelő tisztításhoz és ápoláshoz jusson az arcbőröm. A Sébium Global Komplex krém segít a mitesszerek és pattanások kialakulásának megelőzésében, valamint a kialakultak biológiai kezelésével is felveszi a harcot. Gyorsan beszívódik és matt lesz tőle a bőröm, ezáltal primer nélkül is szépen lehet rá sminkelni.  Miért imádom? Megakadályozza a hegek kialakulását és tökéletes sminkalapnak is!  30 ml-es kiszerelésben kapható, az ára kb. 3000-3500 forint.

Összességében azt kaptam a márkától, amit vártam: megbízható minőséget, hatékony termékekkel. Úgy vettem észre az elmúlt hetekben, hogy nem nagyon volt gyulladt pattanásom és sokkal tisztább lett az arcom összképe. Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen terméket kellene választanotok a bőrtípusotoknak megfelelően, javaslom, hogy a http://www.bioderma.hu/termekeink oldalon nézelődjetek. Itt kategorizálva keresgélhettek, és az értékesítő partnerekre kattintva megnézhetitek, hogy hol tudtok Bioderma terméket vásárolni.  A bejegyzést a Bioderma támogatta.
HELLO REGGELI ÁLMOS FEJ


Ezúton is szeretném megköszönni a Bioderma kedves csapatának a lehetőséget, hogy tesztelhettem ezt a remek márkát. Remélem segíthettem ezzel a bejegyzéssel, bármit is próbálsz ki Tőlük, a bőröd imádni fogja!

Ha kérdés merül fel bennetek ne tartsátok magatokban, kommentben várom őket! J



Szandi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések