A LEGJOBB FÉNYVÉDŐ ARCRA - BIODERMA

Nyááár van, alig fürdőruháában…. szép is lenne, de sajnos a fürdőruha helyett smart outfit még egy ideig. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én már most nehezen viselem a hőséget. Ilyenkor (is) nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a fényvédelem. Különösen nagy figyelmet fordítok az arcom védelmére, mivel a napallergiám elég csúnyán megmutatkozik védelem nélkül.

Az arcra való fényvédőktől mindig rettegtem, általában ezeknek a termékeknek testesebb az állaga és gyakori, hogy megváltoztatja a bőr színét is (a masszív fehér krémektől a fejem is sokkal világosabb lesz, ami bosszantó). A másik tényező, ami nehezebbé teszi az életemet a napfényvédővel, hogy a zsírosabb állagának köszönhetően nagyon nehéz vagy szinte lehetetlen sminkelni rá, továbbá nálam előjött a pórusok eltömítése és ezáltal a csúnya gyulladások kialakulása.  

A Bioderma-nak sikerült az összes félelmemet elsöpörnie és megalkották a Photoderm MAX Aquafluid SPF 50+  krémet, a tökéletes arcra való fényvédőt, ami mattít, könnyed állagú és színtelen. A termék különlegessége, hogy a magas fényvédelem mellett (SPF 50+), extra folyékony állaga van, ezáltal jól eldolgozhatóvá válik +  a matt hatással igazi kincs a sminkelők számára. A leírás alapján három púder szinergikus kombinációja biztosítja a komplex matt hatást.
Cellular Bioprotection szabadalommal készítik a napvédő krémet, ami azt jelenti, hogy a krém hatására aktíválódik a bőr természetes védelmi rendszere, ezáltal megvédi a sejteket és a öregedés megelőzésében is aktív szerepet játszik.


A Bioderma oldalán ITT találtok bővebb információt a termékről, kiszerelésekről és elérhetőségről. Kétféle kiszerelésben kapható, 30 ml-es és 40 ml-es méretben lehet megvásárolni a kijelölt Bioderma terméket árusító patikákban, valamint a Dermashop oldalán.

Összességében a legjobb napfényvédő, amit arcra próbáltam. Tökéletesen lehet rá sminkelni, ugyanolyan tartós marad napközben a sminkem a szokásos rituálét követően, az alapozóm is gyönyörűen eldolgozható az arcápolási rutinom után. Nem egy olcsó árkategória, azonban úgy gondolom, hogy a fényvédelem és a bőrünk védelme megéri az árát.

Az ajánlott fogyasztói ára: kb. 4000 forint.


Van kedvencetek a márkától? Hogy bírjátok a meleget?
Szandi

Népszerű bejegyzések