NYÁRI WISHLIST - KÍVÁNSÁGLISTA


Egy kisebb drogériát nyithatnék itthon annyi minden található a fürdőmben, de ettől eltekintve folyamatosan keresem, hogy milyen termékeket tesztelhetnék, milyen finomságok várnak rám a piacom. A mai bejegyzést a Look Fantastic nézelődésem ihlette, így megmutatom, hogy miket raktam a kosaramba, avagy egy wishlist – kívánságlista következik.

Az Omorovicza termékeivel már évek óta szemezek,  high-end kategória, ezáltal az árkategória is jóval magasabb. A Queen of Hungary mist a külföldi youtuberek/bloggerek nagy kedvence, igazából a legkülönlegesebb összetevője a magyar termálvíz. Ez a limitált kiadás pedig csodaszép, már csak ezért (is) megérné megrendelni. Az 50 ml-es kiszerelés 25 font.



A másik igazi kívánságlistás termékem, az Origins márkától van. GinzZing Energy- Boosting gélre már régóta vágyom, igazi kis csoda a kombinált bőr számára. Az 50 ml-es kiszerlés 25 font. Imádom a géles állagú krémeket, szerintem kifejezetten jó választás ebben a hőségben a kombinált bőr számára. Olajmentes formula, gin zeng és a kávébab segíti a bőr egészséges ragyogását, a fáradt bőrt élettel telibbé teszi. Van egy kisebb kiszerelés is, a 30 ml-es kiszerelés 15 font.



A Maybelline Dream Satin fixáló spray-t egy kanadai youtuber videójában láttam. Kifejezetten jó néha a dewy finish és nem a full matt végeredmény. A Maybelline mostanában nagyon jó irányba halad a dekorkozmetikai piacon. A smink felfrissítéséhez, hosszabb időtartamhoz, valamint a hidratáltsághoz is hozzájárul a fixáló. 50 ml-es kiszerelés 8,99 font. Egyébként most a Look Fantastic oldalán van egy szuper Maybelline akció is, 3 terméket vehetsz és csak 2 termékért kell fizetned, a legalacsonyabb árral ellátott termék ingyen van.



A kívánságlistám utolsó terméke az új L’Oréal Paris Life's a peach pirosító. Nagyon sajnálom, hogy a szemhéjpúder paletta nem kapható az európai oldalakon sem, a képek alapján, valamint Tati videója alapján nagyon szeretném azt is. Ez a pirosító azért is izgatja a fantáziámat, mert barackos illata van. Imádom a finom, illatos sminktermékeket. Tipikusan az a személy vagyok, aki azonnal megszagolja az összes terméket, ami a kezébe kerül. Ennek a fincsi barackos illatnak bizony én sem tudok ellenállni. Egyébként már a DM drogériákban (nem mindegyikben) már kapható. Ez a barack árnyalatú pirosító tökéletes kiegészítője lesz a nyári sminkeknek.  Kb. 4000 forint az itthoni ára.



Népszerű bejegyzések