AVON: SZUPER SMINKSZIVACS ÉS SZEXI PARFÜM?


Az AVON számomra minden hónapban újabb és újabb kellemes és pozitív csalódást okoz. Tini koromban rengeteg terméket használtam tőlük, majd az idő elteltével felfedeztem magamnak a szépségipart és elkezdtem más kozmetikai cikkek iránt is érdeklődni. Az elmúlt években azonban úgy érzem, hogy történt valami rendkívüli erős előrelépés az AVON termékkínálatában, minden hónapban remek akciókkal és termékekkel várnak minket és nem csak a szépségápolási vagy dekorkozmetikai termékekkel, hanem gyönyörű napszemüvegekkel, táskákkal és még sorolhatnám.

Számomra nagyon szimpatikus a márka kínálata, minőségben is érzékelhető, hogy folyamatosan törnek előre és jobbnál jobb termékeket hoznak el Nekünk.  Az elmúlt hónapban teszteltem egy új, de mégis régi parfümöt, valamint egy ígéretesnek tűnő sminkszivacsot. Hogy milyen a szivacs vagy a parfüm? Maradj velem és megtudod a választ!

A Little Black dress parfüm az AVON egyik leghíresebb parfümje, kedvező ára mellett igazi luxust ad Nekünk. Az elmúlt hónapban a márka frissítette az parfüm arculatát és felöltöztette a Weekend és Party parfümöt.  Az illatjegyek leírása alapján a Party parfümöt választottam és nem kellett csalódnom.
  • FEJILLAT: málna, szilva, citrusok
  • SZÍVILLAT: bolgár rúzsa, vörös jázmin, gyöngyvirág
  • ALAPILLAT: vörös szantálfa, vaníliás ámbra, pézsma
Maga az illat karakteres, gyümölcsös, azonban mégsem az a fojtogatóan édeskés/cukros illat. Saját magamon a tartósságát mindig nehéznak tartom megitélni, véleményem szerint az AVON parfümök tartóssága és ára miatt abszolút megéri megvásárolni a terméket. Nevéhez hűen valóban Party parfüm, igazi szexi és csábító illat.
Az ára akciótól függően 2-5 ezer forint.

A sminkszivacsra nagyon kíváncsi voltam, mivel alapozáshoz és már púderezéshez is szinte csak blendert használok Ezáltal nagyon sok blenderre kell beruháznom, hiszen nem mindig van időm minden nap kimosni, hogy másnap is jól használható legyen. A sminkszivacsok piacán is igen széles a választék, az egészen olcsótól a kifejezetten drága szivacsokig, mindent megtalálunk a piacon.
Ez az AVON kétfunkciós sminkszivacs ajánlott ára kb. 1999 forint.

Első benyomás alapján nagyon puha, a felső részen egy ferde részt alakítottak ki, amivel a szemkörnyék alatti részen tökéletesen lehet dolgozni. A szivacs alját teljesen leegyenesítették és az anyagot is megváltoztatták. Picit puhább és selymesebb szövet került az alsó részre, ami tökéletes segítség a púderezéshez.

Víz hatására szépen megnövekszik, kellően rugalmas, ezáltal egyszerűen lehet vele felvinni és eldolgozni az alapozót. Mint korábban említettem a púdert is mostanában szivaccsal viszem fel és apró mozdulatokkal bele „nyomkodom” a bőrömbe, hogy a sminkem fixálással túlélje ezt a korai hőséget.

























Az AVON kétfunkciós sminkszivacs határozottan az egyik kedvencem lett, soha nem hagyott még cserben, bátran ajánlom kipróbálásra!

Neked mi a kedvenc AVON termékeiket?

Szandi



Népszerű bejegyzések