KEDVENC CATRICE TERMÉKEIM: PRIME AND FINE, CAMOUFLAGE


A tökéletes sminkalap mindenkinek a vágya, aki szeret sminkelni. Egy hosszantartó, egységes és ragyogó arcbőr. Szép elképzelés. Jön a 40 fok, forró napsütés, izzadás és már oda is a reggel még tökéletesen a helyén lévő alapozó. Erre azonban van megoldás!

Folyamatosan vadászom azokat a termékeket, amik segítségével a zsíros bőrömön akár egész nap kitarthat a sminkem még a nagy nyári hőségben is. Örömmel szemlélem, hogy a drogériás márkák egyre jobban beszállnak a „nagyok” játékába és megfizethető áron szuper termékeket kínálnak nekünk. A legutóbbi Müller szombat során találtam egy sminkalapot és egy korrektort, amiről ódákat zeng az egyik kedvenc videósom, Tati.  


Ő imádja a korrektort is, valamint az egyik videójában figyeltem fel a sminkalapra is, amit az egyik best seller Urban Decay sminkalaphoz hasonlított. Ebben mi a jó hír? A Catrice korrektor 1200 forint a sminkalap pedig 1650 forint körüli árban mozog.

A Prime and Fine sminkalap textúrája nagyon krémes, szinte már selymes hatást kelt a bőrre felkenve. Olajmentes formula, gyönyörűen eldolgozható, valóban szebb az alapozó rajta. Mit ígér? Eltünteti a pórusokat és a nagyobb ráncokat. Én úgy látom, hogy valóban egységesebb a bőröm a termék használata után.

5* termék, kötelező darab zsírosabb bőrű, sminkelő lányoknak!

A Folyékony Camouflage korrektort próbáltátok már? Szintén Tati videójában láttam többször is, hogy imádja, azonban én a Maybelline korrektorokat annyira szerettem, hogy eszem ágában sem volt mást kipróbálni. Azonban jól működik a beauty ipar, sikerült bemásznia a gondolatnak a buksimba és alig vártam, hogy kipróbáljam.


A Müller-ben már a swatchok is meggyőztek, hogy ez egy remek korrektor. Végül a 020 light beige árnyalat mellett döntöttem.  A swatch is megmutatta, hogy rendkívül erős a fedése, itthon pedig kipróbáltam egy blenderrel is, tökéletesen eldolgozható. Szerencsére jól választottam árnylatot is, szépen egységesítette a szemem alatti részt. További pozitívum, hogy óriási kiszerelésben árulják, így gazdaságos és a folyékony formula egyben vízálló is!
smink reggel

smink délután


5* termék, az én bőrömmel tökéletesen harmonizált!

Mi a kedvenc Catrice terméket?

Szandi


Népszerű bejegyzések