THE JACLYN HILL X MORPHE PALETTA: HELLO TE KIS DRÁGASÁG

Hello te kis drágaság, szó szerint drágaság.

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én nem adok ki szemrebbenés nélkül több ezret csak úgy egy palettára vagy bármilyen kozmetikumra, általában szeretem megfontolni, hogy kell –e, főleg ha egy drága darabról van szó.

Amennyiben követitek a külföldi beauty guruk videóit, már biztosan találkozhattatok a Morphe márkával, amit szinte mindenki szeret. Egyrészt remek minőségű, széles választékú és viszonylag jó árkategóriájú termékeket gyártanak. A Morphe már több kollaborációt csinált youtuberekkel, Jaclyn Hill például szinte állandó visszatérő név a Morphe kapcsán. Több palettát és ecsetkészletet is piacra dobtak már a márka neve alatt, illetve Jaclyn előszeretettel népszerűsíti a Morhpe termékeket. A legutóbbi palettáknál volt egy-két kisebb botrány, ami nagy port kavart, azonban a mai bejegyzésben az első palettáról fogok mesélni nektek, ami szerintem abszolút tökéletes lett és GYÖNYÖRŰSÉGES!

Mindig is szerettem az olyan palettákat, ami nem korlátozza le az ember fantáziáját és szabadon enged kreatívkodni. Ez a paletta pontosan ilyen, 35 különböző textúrájú és színvilágú árnyalatokat tartalmaz, ezzel a palettával a határ a csillagos ég!

Jól kihasználható, hiszen alapszínek, illetve a satírozáshoz jól kihasználható általános árnyalatok is helyet kaptak a palettában, a föld színek mellett, meleg és hidegebb tónusú árnyalatokat is kapunk. A palettában nem csak a színekkel játszottak, azonban a textúrákkal is. Mint már korábban említettem különböző textúrákkal találkozunk a palettában, a matt árnyalatok mellett, szatén, csillogó, fólia hatású/fényes és glitteres porok is megtalálható a The Jaclyn Hill x Morphe palettában.


Viszonylag könnyen beszerezhető már a LookFantastic, Cultbeauty és az európai Morphe oldaláról egyaránt. Az ára nem egy drogériás árkategória, kb 14.000 forintba kerül, viszont tekintve a minőséget és a mennyiséget, ha valaki megengedheti magának és egy igazán jól kihasználható palettára vágyik, akkor ez bizony jó befektetés lesz számára!

Ez a paletta annyira zseniálisan pigmentált, hogy konkrétan primer nélkül is csodásan szépek és tartósak a szemhéjra felvitt árnyalatok, primmerrel pedig tutira 24 órán keresztül meg sem mozdul a helyéről. Imádtam, hogy nem porlad és szinte már krémes hatása van a por púdereknek. A világosabb árnyalatok is igazán pigmentáltak, a sötétebbek pedig élettel teli színek!

Egy szó mint száz, nem akarom húzni az időt, ezt a palettát csak ajánlani tudom. Tökéletesen kihasználható a hétköznapokon, ha csak a munkába készíted el a gyors sminkedet, vagy ha egy alkalomra/bulira készülsz, ő bizony hű társad lesz. Gyönyörű, élénk árnyalatokkal és minőségi tartóssággal fogja biztosítani, hogy tutira mindenki megdicsérje a sminkedet!

Nálam 5*!

Néhány smink: 







Szandi

Népszerű bejegyzések