#olvasnijó: Mennyasszony rendelésre - Helen Hoang



Az álomgyár kiadó jóvoltából készülhetett el ez ajánló, ugyanis rajtuk keresztül lehetőségem nyílik még több könyvet elolvasni, amiről itt a blogon be is számolok Nektek kicsit elszakadva a szépségvilágtól. Köszönöm szépen az álomgyár kiadó csapatának a lehetőséget!
Helen Hoang Mennyasszony rendelésre c. könyvét már online is láttam, így egyértelmű, hogy volt, hogy őt választom. Maga a könyv 330 oldal és annyira vitt magával a történet, hogy konkrétan 2 este sem kellett a kiolvasásának.

Bevallom őszintén én szeretem a krimit, de azért egy jó szerelmi sztori kinek nem jön be, ugye lányok? Ami szemet szúrt ennél a könyvnél, hogy nem egy általános „Bella – Edward” tini szerelem rejtelmeibe viszi el az írónő az olvasót, hanem egy srácról, aki nem gondolkodik és érez úgy, mint az átlag, nem úgy cselekszik, ahogyan ezt a társadalom megjósolná és a szociális kapcsolatai is rendhagyóak.

Két olyan emberről szól ez a könyv, akik úgy érzik, hogy sehová nem tartoznak a társadalomban, különcök, nem jár az meg nekik is, mint mindenki másnak, pl. a szerelem.
A könyv szépen végigvisz minket egy kalandos találkozáson, ismerkedésben, félreértésekben, kalandokban és szenvedélyen.

Lehet, hogy úgy gondolod, hogy ez egy sablonos könyv, amiben sok részt kap az erotika és a szenvedély, azonban elolvasva a könyvet, az olvasó rájöhet, hogy nem minden az, aminek látszik, érdemes más szemszögből is átgondolni bizonyos szituációkat és mennyire érdekesen alakulhat egy személy élete, aki úgy gondolja, hogy képtelen a szeretet érzésre, egyáltalán hogyan alakulhatott ez ki benne és hogyan kezd el kötődni egy lányhoz.

Bátran ajánlom Nektek ezt a könyvet, ha olvasnátok egy jó sztorit, nem a tipikus viselkedési normákkal, mégis rengeteg érzelemmel.

Népszerű bejegyzések