ÚJ MÁRKA A POLCOMON - APIVITA HIDRATÁLÓ SAMPON

bal: füge testápoló (erről majd később írok netek!), jobb: hidratáló sampon

Alig vártam, hogy erről a projektről részletesebben meséljek nektek, mert én is nagyon vártam a márka termékeinek tesztelését. Szeretettel szeretném bemutatni az Apivita márkát, ami gyorsan belopta a szívembe magát,ugyanis hatékony termékeik vannak és öröm használni őket. Tudjátok, hogy gyengém a hajápolás, így természetesen nem is nyithatnám meg mással a márka bemutató sorozatát, mint egy samponnal, amit az elmúlt 1 alkalommal használtam minden hajmosásnál, hogy a lehető legjobban kitapasztaljam milyen is éles használatban a samponjuk és más termékeik.

A mai bejegyzésben a Hidratáló samponról lesz szó, ami számomra azért volt rendkívül jó választás, mivel az évszakváltásban hajlamos a fejbőröm az erőteljes kiszáradásra, ami bizony korpásódáshoz vezet, valamint a hajszálaimat is jobban megviseli az időjárás változása.
A márkáról érdemes tudnotok, egy görög kis csodáról van szó, ami azért is különleges, mert a Görögország adta természeti adottságnak köszönhető értékes növényeket is felhasználnak, törekednek arra, hogy a lehető legjobban természetes, bio összetevőket használva, környezetbarát termékeket alkossanak.

Számomra nagyon pozitív volt, hogy a flakonok is újrahasznosított anyagokból készülnek, ez a sampon például 97%-ban természetes összetevőt tartalmaz, ami azért igen szuper. Nem tesztelnek állatokon és részletesen olvasható minden a filozófiájukról, elképzeléseikről, aminek szerintem a legfontosabb eleme, hogy a társadalmat és a környezetet tisztelve alkotják meg termékeiket!

Ez a sampon egy igazi hidratáló bomba, nagyon jól habzik, ami néha problémát jelent a természetes termékeknél, nyugi, itt ez szóba sem jön! Kisebb mennyiség elegendő egy hosszabb hajra is, az illata számomra kifejezetten kellemes volt, egyáltalán nem gyógynövény illata van.

További piros pont a márkának az összetevők miatt, a hialuronsav, organikus aloe és zab-protein, orvosi szappanfű, organikus rózsa, geránium illóolaj, a haj és a fejbőr tiszta és hidratált lesz. Egyébként eszméletlen a termék mögötti szabadalom, például a vizet egy növényi forrázat - ami rozmaringból készült – helyettesíti a vizet. Nem csak a külső hatásokkal szemben védi a hajat, mint a levegő szennyezettsége, azonban a hajformázáshoz használt kozmetikumok ellen is sikeresen felveszik a harcot.

Az elmúlt egy hónap tapasztalatai alapján bátrán kimondhatom, hogy én nagyon szívesen használom ezt a sampont. Amikor elkezdtem a tesztelést, igen száraz volt a fejbőröm, kb. 3 alkalom után ez szépen elkezdett visszahúzódni és mára már tökéletesen hidratált a bőröm, a hajam is puha és fényes + kellemesen illatos!  Oh, és mondtam már, hogy mióta használom, azóta a hajam annyira sem zsírosodik, mint eddig?! Véleményem szerint hosszú távon igen jótékony hatását fejtheti ki! Én biztosan újra be fogom szerezni, kötelező darabja lett a fürdőmnek!

+ piros pont a márkának: nem tartalmaz parabént, ásványi olajat, szilikont, propilén-glikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t.

A termék 250 ml-es kiszerelésben kapható, kb. 3600 forint körül mozog. Magyaországon már számos patikában elérhető a márka termékei, érdemes az apivita.com oldalon nézelődni, mert rengeteg hasznos infóval szolgál az oldal az érdeklődő vásárlóknak:

Lehet, hogy elsőre kicsit drágának tűnik az ára, azonban tényleg kevés elég egy hosszabb hajra is, így sokkal gazdaságosabb, valamint az értékes összetevőinek köszönhetően valóban hidratálja és tisztítja a fejbőrt, amennyiben ilyen problémára keresel sampont, ezt érdemes kipróbálnod!

A termék tesztelésre érkezett hozzám, köszönöm szépen az Apivita csapatának, hogy szereztek egy új kedvencet!
Hamarosan jelentkezem egy újabb Apivita termékkel!


Szandi

Népszerű bejegyzések