HATÉKONY STRESSZKEZELÉS+YOPE



A mindennapok során könnyű beleesni egy körforgásba, ami beszippant és nehezen tudod kilebbenteni belőle az életedet. Lehet gond a suliban, a munkahelyeden, a gyerekekkel, a pároddal vagy férjeddel, vagy családon belül, bármi történhet, ami stresszt válthat ki belőled. Őszintén én úgy vallom, hogy a stresszel nem egyszerű megküzdeni. Néha észreveszem saját magamon is, hogy próbálom elhitetetni a tudatommal, hogy nincs para, csak le kell tojni és majd elmúlik, azonban ez gyakran nem így van és egy idő után csak halmozódik bennünk és a végeredmény valami sokkal rosszabb lesz.

A stressz feldolgozása vagy akár a megelőzése nem egyszerű feladat és nagyon személyiségfüggő. Ebben a cikkben szeretnék egy pár tippel segíteni, ha esetleg hasonló cipőben jársz és elfogadnál tőlem pár tippet.

1. Gondold végig, amit hallottál, gondold végig mielőtt megszólalsz.
Gyakran előfordul, hogy végig sem hallgatjuk a másikat és máris robbanunk, azonban hagyj az agyadnak egy kis időt, hogy feldolgozza, mielőtt elkezdenél idegeskedni, plusz vár egy percet mielőtt elmondanád a véleményedet.

2. Befolyásolhatod?
Ha az adott eseményre semmilyen befolyást nem tudsz gyakorolni, ergo nem a te hibádból történt, nem tudod megfordítani a kimenetelét, akkor fölöslegesen ne stresszelj rajta, nem rajtad múlik és nem tudsz többet tenni!

3. Ne másra vetítsd ki!
Szintén gyakori eset, hogy a stressz még nagyobb stresszt szül, hiszen, ha minket bántanak és bajunk van, akkor hajlamosak vagyunk arra, hogy ezt más valakin vezessük le, még akkor is, ha éppen pont ő nem tehetett róla. Sok vitát és plusz feszkót meg lehet ezzel spórolni! Inkább menj el futni vagy csinálj bármit, ami számodra örömet és kikapcsolódást okoz!

4. Találj legalább 1 dolgot, ami teljesen kikapcsol.
Mindenkinek kell minimum egy olyan tevékenység, amitől el tud lazulni, ki tudja kapcsolni az agyát. Ha stressz ér, azonban meg vannak ezek a pontok az életedben, amikor tudod, hogy azzal foglalkozhatsz, amit imádsz, akkor máris arra tudsz koncentrálni.

5. Otthonra wellnesst!
Fontos a fizikai tevékenységek mellett a szellemi kikapcsolódás is. Ha feszkósabb időszakot élsz meg, vegyél egy finom illatú gyertyát, egy nyugtató teát és egy finom illatú tusfürdőt. Vegyél egy jó meleg zuhanyt vagy egy hosszú és relaxáló fürdőt. Utána másképpen fogsz a napodra tekinteni! Ehhez szeretném ajánlani Neked egy viszonylag új márkát, a Yope termékeit. A termékek irtó édes csomagolást kaptak, bátran használd fel kézmosó szappantartónak vagy bárminek a lakásban, mert kár lenne kidobni. A Yope elsősorban szappanokat készített, majd szépen kiterjesztették a termékpalettájukat. Állatbarát márka és vegán! J Jó hír, hogy 93%-ban természetes összetevőket, különleges növényi kivonatokat tartalmaz, ami szuperül regenerálja a bőrproblémákat. Jól habzik, kevés mennyiség is elegendő belőle, az illata számomra nagyon finom, kissé érzem rajta a naturális vonalat, azonban mégis isteni illatot teremt a fürdőben! Nem okoz irritációt és egyáltalán nem szárítja a bőrt!

Ezt a terméket még a dm beauty workshop eseményen kaptam és azóta is nagy szeretettel használtam a márka tusfürdőit!

A dm Magyarország üzleteiben megtaláljátok a Yope márka termékeit!


Szandi

Népszerű bejegyzések