MIT HASZNÁLJ PATTANÁSOKRA - LA ROCHE POSAY



Nem kell ahhoz tininek lenni, hogy pattanásokkal, vagy bármilyen bőrproblémával  küzdjünk meg a hétköznapok során. Bloggerként rengeteg márka termékét tesztelem folyamatosan, ami nem tesz kifejezetten jót a bőrömnek, azonban vannak olyan termékek, amik sziklaszilárdan a rutinom részéve váltak.

A La Roche Posay márkát nem gondolom, hogy be kell mutatnom, gyógyszertári márka, óriási választékkal bőrápolási, testápolási termékekkel az egész családnak.
Tiniként még a bőrgyógyászom ajánlotta a pattanásaimra, aztán valamiért úgy gondoltam, hogy „megszokta” a bőröm és nem használtam tovább, azonban az elmúlt évben visszatértem hozzá és azóta már a 4. tubus krémet és a 2. lemosót használom az Effeclar termékcsaládból.

A mai bejegyzésben kettő olyan must have terméket szeretnék bemutatni, ami minden olyan neszesszerbe jól jön, kinek a gazdája bőrproblémákkal, fénylő, zsíros bőrrel harcol.
Bizonyos patikákban és online van egy ajándékcsomag, ami az Effeclar Duo + krémet tartalmazza és az Effeclar habzó arctisztító géles lemosót.

Online, itt tudjátok jó áron megvásárolni: https://www.erzekenybor.hu/la-rocheposay-effaclar-duo-csomag/termek/

Ha patikában keresnéd: én egy Benu patikában vásároltam ezt a csomagot 4400 forintért.
Ezzel az akcióval a közel 4000 forintos géles lemosót ingyen kapjuk ajándékba a krém mellé.
Természetesen az arcápolási termékek mellett a megfelelő táplálkozás és a kiegyensúlyozott életmód (ne stresszelj mindenen, nem ér annyit J ) nagy mértékben hozzájárul a szép arcbőr eléréséhez.

Először is kezdeném a lemosóval, ami a kedvenc esti lemosóm. Őt a zuhanyzómban tartom és fürdés közben szoktam használni. Ha elsőre picit soknak tartanád az árát, a 200 ml, kb. 3500 forint, akkor nyugodj meg, mivel akár fél évig is bőven elég lehet egy tubus, annyira picike mennyiség kell belőle.
Nagyon szeretem, hogy a borsónyi mennyiség is kellően habzik és tökéletesen tisztít, a bőr kiszárítása nélkül. Sokaknál mindig ez a félelem jön elő, ha pattanáskezelő termékekről beszélünk, azonban ennél a termékcsaládnál ettől nem kell tartanod. 

Ehhez természetesen az is kell, hogy alkoholmentes termékről beszélünk, amiben La Roche Posay termálvíz van pH 5.5 értékkel.  Egy masszívabb sminket is szépen eltüntet, de ettől függetlenül azért tessék micellás vizet is használni! J
Illata kellemes, nem tolakodó és gyönyörűen kitisztította a bőrömet. Abszolút favorit esti lemosóm!
Mivel minden nap sminkelek így számomra nagyon fontos, hogy a smink alá milyen krémet használok.
A sminkrajongók számára van egy jó hírem, ugyanis az Effeclar Duo + krém kiváló sminkalapnak is és gyönyörűen lehet rá sminkelni. Géles állagának köszönhetően gyorsan beszívódik,szépen mattítja az arcbőrt,így nem kell sokat várni a sminkelésig.

Számomra ez az egyik legjobb krém a bőrhibák ellen, ugyanis nem csak a pattanások kialakulását és már a kialakult pattanásokat segít gyógyítani, valamint a múltban keletkezett hegeket is gyógyítja, halványítja.

40 ml-es kiszerelésben kapható, kb. 4500 forintba kerül, viszont hosszú hónapokig elegendő. Az elmúlt évben szépen rendbe hozta a bőröm állapotát és azóta már a 4. tubus krémet használom. A krémet csak reggel szoktam használni, a lemosót pedig este, számomra ez a kombináció jól működik!


Szandi


Népszerű bejegyzések