PROGRAMAJÁNLÓ: AQUAWORLD BUDAPEST



Ma nem lesz teszt, semmilyen kozmetikummal kapcsolatos bejegyzés következik, ugyanis arra gondoltam, hogy hozok Nektek egy igazi programajánlót. Ha nincs programod a hétvégére, mindenképpen tarts velem és olvasd el a véleményemet a mi kis hétvégi programunkról!
Volt egy szuper lehetőségünk és kipróbálhattuk az Aquaworld szolgáltatásait és én alig vártam, hogy menjünk! Én korábban még soha nem jártam az Aquaworld-ben, azonban a képek láttán nagyon megjött hozzá a kedvem, hiszen egy gyönyörű fürdőlétesítményről van szó!

Budapest központjától nem messze, Dunakeszi határánál található, a megközelítés nem rossz, ugyanis a Hősök teréről több ingyenes járat is indul a fürdőhöz, de autóval is könnyen elérhető.
Maga a helyszín külsőleg rendkívül rendezett és tiszta, az Aquaworld munkatársai kedvesek és segítőkészek. Órás beléptető rendszer van, ezzel működnek az öltözőben a szekrények is.
Az öltözőkhöz tartozik egy női és egy férfi zuhanyzó és mosdó is, ami a hétvégi tömeg ellenére is nagyon tiszta volt.

Belépve a fürdő tényleges területére szinte olyan érzése van az embernek, mintha valami külföldi egzotikus helyszínre csöppent volna.
Mi viszonylag korán érkeztünk 10 körül és már voltak szépen, viszont nem volt tömeg, ez természetesen az ebéd körüli órákban már emelkedett. A fürdő lebontása jól kivitelezett, több medence is található bent, illetve kültéri része is van a fürdőnek. A kültéri medencéből a beltériből ki lehet úszni, ami nagyon király, mivel jó meleg a víz és igazán jól esett a 10 fokban is a meleg vízben magamba szívni a D vitamint.

Rengeteg csúszdázási lehetőség várja a gyerkőcöket vagy a bevállalós felnőtteket. Én úgy voltam vele, hogy ha már ott vagyok, akkor miért ne csúsznék le az egyiken, de aztán gyorsan rájöttem, hogy ezt inkább meghagyom a gyerekeknek.

A fürdő területén nagy a tisztaság, több száz napágy áll szolgálatra készen az egész területen, nagyon sok fedett rész van, ahol nyugodtan le lehet pihenni. A piciknek és kicsit nagyobbaknak is van medence különböző játékokkal, a felnőttek számára is van egy pár medence és pezsgőfürdőzési lehetőség, illetve egy óriási szauna világ is várja a vendégeket, ami szerintem eszméletlenül jól ki lett alakítva és rengeteg lehetőség van itt is a kikapcsolódásra. Számomra a legemlékezetesebb a szauna világban a Kneipp medence volt, ami szuper a vérkeringésnek.

Egyébként sok más lehetőséget is tartogat az Aquaworld a látogatók számára, búvároktatástól kezdve, akár szülinapi bulikat is rendezhetnek a vendégek. Például, amikor mi voltunk a gyerekeknek tanítottak a vízben cuki kacsa táncot! J

Étkezési lehetőség is van a fürdő területén, közvetlenül a medencék mellett van egy étterem, az árak igen változóak, a levesek 700-800 forint körül vannak, a főételek kb. 1200-2500 forint között.
Bátran ajánlom mindenki számára az Aqauworld nyújtotta szolgáltatásokat, pároddal/családdal/barátokkal is szuper kikapcsolódási lehetőség, gyerkőcökkel pedig igazán izgalmas nap lehet, hiszen a gyerekek számára is rengeteg opció van, így a gyerekek mellett a felnőttek is ki tudnak kapcsolódni egy kicsit!

Az árakról és egyéb fontos információkról itt bővebben olvashattok: https://www.aquaworldresort.hu/hu/aquaworld/elmenyfurdo_informaciok/arak_nyitvatartas

Köszönöm szépen a lehetőséget az Aquaworld-nek! 


Szandi


Népszerű bejegyzések