Liiv Étkezéshelyettesítő vitaminbomba shake


Hallottatok már az AVON újdonságáról a Liiv Étkezéshelyettesítő shake különlegességekről? A Liiv Étkezéshelyettesítővel igazi vitaminbomba reggelit vagy uzsonnát készíthetsz könnyedén, bármikor!

Olyan szuper shake, amely nélkülözhetetlen zsírsavakat és mikrotápanyagokat tartalmaz és természetesen magas minőségű fehérjét, ami elengedhetetlen az egészséges életmódban! Tudtátok, hogy 25 féle vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, mint az A-, D-, B1-, B6-, B12-vitamin folsav, vas, magnézium, kalcium, valamint szerves baobabgyümölcsöt? Jól hangzik, ugye?  És nem csak jól hangzik, hanem ezzel mind hozzájárulhatunk ahhoz, hogy kívül –belül egészségesek legyünk és ne feledjétek a szépség elsősorban belül kezdőik! J

Arra gondoltam, hogy a zabkásámat fogom feldobni ezzel a vitamin és fehérje bombával és így született meg a Liivgood zabkásám.

Recept:
  • 4 ek. zabpehely
  • 1 tasak Liiv Étkezéshelyettesítő shake
  • 1 dl forró víz
  • ízlés szerint mogyoró, mandula, dió, kesudió


A zabpehelynek kimagasló a fehérje és vas tartalma, amely hozzájárul ahhoz, hogy egész nap fittek legyünk és mivel lassan felszívódó szénhidrátról van szó, ezért hosszú órákon keresztül eltelít minket.  Az olajos magvak szintén fehérjében és rostanyagban gazdag táplálékforrás! 100 grammban 20 gramm fehérje és 15 gramm rost található. Tudtátok, hogy a diófélék csillapítják az éhséget és szintén eltelítenek?:)

Ha szereted a shakeket, akkor mindenképpen próbáld ki ezt a vitaminbombát! J

Szandi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések