ÚJDONSÁG A POLCOMON: APIVITA AQUA BEELICIOUS + IZGALMAS HÍREK


Jöhet egy izgalmas újdonság? Hetek óta tesztelem már az Apivita új termékcsaládját és alig vártam, hogy beszámolhassak Nektek róla, főleg ilyen izgalmas hírekkel!

Az Apivita márkáról már korábban írtam Nektek ITT és ITT, igazából nem csalódtam még egy termékükben sem, szimpatikus a márka filozófiája és tényleg előszeretettel nyúlok a termékeikért.
A kombinált bőrömre általában könnyedebb, géles textúrájú nappali krémeket szoktam használni, így mondanom sem kell, hogy alig vártam, hogy végre náluk is megjelenjen az Aqua Beelicious kollekció, aminek már a neve is nagyon tetszik és még a csomagolása! Annyira szép kék pasztell öltözéket kaptak, hogy öröm ránézni!

Az Aqua Beelicious kollekció 4 tagból áll, egy Hidratáló szemkörkényápolóból, egy SOS hidratáló boosterből és 2 hidratálóból, amiből az egyik egy géles állagú zsíros/kombinált bőrre, a másik pedig a rich, száraz vagy normál bőrre.


Oké, szép a külső, de vajon mit rejt a belső? A kollekció darabjainak fő összetevője a virágok és a méz, ami már most elég jól hangzik. Bodorrózsa, vadrózsa és írisz virágzatot tartalmaz, valamint méz kivonat tartalmának köszönhetően pihe puhává varázsolja arcbőrünket.
Ennek a szemkörnyékápoló gélnek a különlegessége, hogy a végén van egy kis golyós applikátor, amivel a szem alatti Gucci táskáinkat és a sötét karikáinkat is enyhíthetjük reggelente. Van benne zöld tea is, ami szintén híres a jótékony hatásairól és nagy segítség lehet a fáradt szemnek. Őszintén favoritom lett a termék, minden reggel használom és szinte azonnal azt érzem, hogy felébredek tőle. A gél állaga nagyon könnyed és rendkívül gyorsan beszívódik.

Szeretnéd megvásárolni? Itt megteheted:

Második lépésként pedig jöhet egy szuper booster!. Az összetevők itt is nagyon hasonlóak! Az SOS hidratáló booster szintén 98%-ban természetes összetevőket tartalmaz.  A booster egy könnyed állagú, vizes bázisú szérum, amit pillanatok alatt beszippant a bőrünk, azonban rendkívül értékes a bőrünk számára. Ebben is van bodorrózsa, vadrózsa, írisz és méz kivonat, azonban propolisz kivonatot és csipkebogyó infuzumot is tartalmaz, amiről szintén tudjuk, hogy milyen jótékony hatásai vannak a bőrre (hidratál, felveszi a harcot a ráncok ellen és még természetesen ragyogóvá is teszi a bőrt).  A boosterek egyébként nagyon szuper termékek, például a koreai szépségápolásban óriási kultúrája van, mivel tökéletesen felkészítik a bőrt a következő termékre, olyan mintha egy jó alapot építenénk egy háznak!



Ezzel a boosterrel szuper módon erősíthetjük a bőrünk védekező képességét, hiszen prebiotikumokban gazdag összetételének köszönhetően fenntartja a bőr egészséges állapotát. Ezzel az alappal garantált lesz az egész napos hidratáltság!


Utolsó termékünk a light géles hidratáló, ami tuti nyerő választás minden kombó/zsíros bőrű számára!  Ez a géles hidratáló 97%-ban természetes összetevőket tartalmaz és az előzőekben megjelent összetevők mellett ebben van még lótusz kivonat és rengeteg antioxidáns, ami mire is jó? Segít megvédeni a bőrünket a körei bőröregedéstől, a lótusz pedig remekül szabályozza a faggyútermelést!


Az állagának köszönhetően tökéletes sminkalap is, hiszen könnyedén beszívódik, és nem kell sokat várnunk, hogy felvihessük az alapozót vagy bármit, amit használunk! Viszont fontos, hogy ebben nincs fényvédő, így mindenképpen használjatok pluszban egy általatok szeretett fényvédőt, főleg a mostani időszakban!


A termékek szerintem teljes mértekben teljesítik, amit ígérnek és bátran tudom nektek ajánlani a következő meleg időszakra ezt a termékcsaládot, jó választás lesz!
A márkának egy picit bővebben egyébként érdemes utána olvasni, hiszen a történetük és a filozófiájuk nagyon érdekes. Olvastam egy részt az oldalukon, ami nagyon megtetszett:
„A hippokratészi filozófia inspirálta azt a hozzáállást, amivel az APIVITA a különböző problémákra a megoldást átfogóan igyekszik megtalálni. Minden APIVITA bőrápoló termék többfunkciós, összetett megoldást kínál az adott bőrproblémára: egyszerre hidratál, véd a környezeti szennyeződésektől, megelőzi a korai bőröregedést, valamint a tiszta, 100%-os, minősített organikus illóolajoknak köszönhetően felfrissít, enyhíti a feszültséget és a stresszt. Minden termék kiegészíti vagy megerősíti egymást és együttműködnek a maximális eredmény érdekében.”

Bővebb infókért menjetek bátran az oldalukra: https://www.apivita.com/hungary/natural-effective-holistic

És van egy szuper meglepetésem is Nektek, ugyanis jövő héten a Pixi és az Apivita kollaborációjának köszönhetően egy eszméletlenül izgalmas Pixi boxot lehet rendelni, legyetek résen és figyeljétek Facebookon a Pixi oldalán!

+1 tipp, mielőtt kidobnátok az Aqua Beelicious kollekció dobozait, nézzetek bele, mert a belseje gyönyörűséges! Én például kivágtam és könyvjelzőként használom újra őket! J



Szandi




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések