Physicians Formula - BUTTER BRONZER TESZT


A Physicians Formula márkáról már biztosan hallott minden sminkimádó lény a földön. A murumuru Butter Bronzer a leghíresebb terméke a márkának és világviszonylatban is az egyik a világ egyik legjobb bronzosító terméke. Egy pár hónappal ezelőtt a DM behozta a márkát Magyarországra, a kiemelt DM drogériákban egész szép kínálatban vásárolhatunk PF termékeket. A Butter Bronzerből több árnyalatot is hoztak, a világosabb bőrűek is megtalálhatják a számukra megfelelő bronzosítót.

Maga a termék csomagolása nagyon szép, teljes mértékben tükrözi a belsejét. A külső nyárias hangulatot idéz, még a belsejét megillatozva a nyaralás jut eszünkbe, nem tolakodó az illata, inkább kellemes.

Termékről

A Bronzer árnyalatot vásároltam meg, a magyarországi üzletekben kb. 5300 forint körüli az ára, ami picit soknak tűnhet a külföldi oldalakkal szemben. A kompakt bronzerben van egy jól kihasználható tükör is, valamint egy nagyon fura szivacs, amivel szerintem képtelenség lenne bronzosítani. A termék hipoallergén, nem komedogén, nem kell aggódni a fránya bőrproblémák miatt sem. A márka cruelty- free, továbbá nem tartalmaz glutént, olajat és parabént sem.

A Butter Bronzer különlegessége a púder és a krém bronzosító tökéletes egyvelege, az állaga számomra a legjobb az összes többihez viszonyítva. Nem porlad, nagyon könnyed és krémes a tapintása, ez lehetővé teszi, hogy egyszerűen és könnyedén eloszlathatóvá váljon a bőrünkön, továbbá jól építhető és gyönyörű selymes hatást keltő.


Kifejezetten örülök, hogy nincs benne egy tonna csillám, hiszen gyakori a bronzereknél, hogy a túlzott csillám tartalma miatt elveszíti a természetes szépségét. A felvitele egyszerű, és mint említettem az eldolgozása is egyaránt. Gyakran használom szemhéjpúderként is, a nyár beköszöntével előtérbe kerülnek a bronzos sminkek, ehhez tökéletes eszköz a PS Butter bronzer. Már maga a csomagolása is nyáridéző, az illatról nem is beszélve…

Tipp

Ha a közép vagy sötétebb tónusú személyek közé tartozol, akkor Neked mindenképpen a Bronzer árnyalatot javaslom.  A bronzosításon kívül a szemsmink elkészítésére is alkalmas, hiszen gyönyörűen kiemelhetjük vele a mélyítő vonalunkat és ezzel az egy termékkel elkészíthetünk egy csodás nyári bronzos sminket. Azonban vigyázni kell vele, hogy ne használjunk egyszerre sok terméket, a fölösleget érdemes eltávolítani az ecsetről, vagy ha egy picit sok bronzert sikerült felvinni, egy blender segítségével könnyedén eltávolíthatjátok a felesleget. Mostanában a személyes kedvenc make up look a kevesebb néha több elvre alapszik. Az egységes bőr nálam mindig alapvető, így az alapozás nélkülözhetetlen, fixálás után pedig a Butter Bronzer segítségével kiemelem az arccsontomat és a kék szemhez tökéletesen passzol ez a Föld árnyalat. Ezek után már szempillaspirállal és egy nude rúzzsal teljessé varázslom a sminkemet. A tengerpart ihlette nyárias sminkben az a legjobb, hogy nem kell órákat eltölteni reggelente a sminkeléssel, kb. negyed óra alatt elkészítő és csodásan fogsz kinézni! Ezzel a sminkkel tuti nem fogsz mellé, hiszen mindenhez csodásan passzol.

Összességében a PS Butter Bronzer nélkül nem tudom elképzelni a sminktáskámat. Tökéletes állagának köszönhetően lényegesen egyszerűbbé teszi a reggeli készülődéseimet, valamint a végeredmény mindig lehengerlő. Javaslat: Ha olcsóbb hasonmásra vágytok és nem szeretnétek több ezer forintot elkölteni egy bronzosítóra, akkor a Rimmel Natural Bronzer bronzosítója is remek választás, az állaga nem olyan krémes, mint a Butter Bronzer, azonban valóban természetes hatást lehet vele elérni.


A jövőben tervezek más Physicians Formula terméket is kipróbálni, az alapozójukra és a pirosítóra is nagyon kíváncsi vagyok. A Butter Bronzer nálam csillagos ötöst érdemel!



Ti próbáltatok már valamit a márkától?

Szandi




Népszerű bejegyzések