VILÁGBAJNOK MICELLÁS VÍZ - BIODERMA SENSIBIO


A micellás víz többnyire az a kozmetikum, ami többnyire minden lány fürdőszobájában megtalálható. Már egy ideje töretlen sikert arat, hiszen maximális erőbedobással hatékonyan távolítja el a makacs sminket rólunk. A mai bejegyzésben az egyik, talán a világ leghíresebb micellás vizét hoztam el Nektek. Valóban világbajnok? Maradj velem és megtudhatod!

A Bioderma márkáról szerintem már tudjátok, hogy az egyik abszolút favoritom. Nem a legolcsóbb árkategória, azonban a minőséget tekintve egyáltalán nem drága. A márkáról korábban is írtam, ezekről ITT és ITT olvashattok.

Az igazat szólva én soha nem értettem a Bioderma Sensibio micellás víz körüli felhajtást, mindenki esküszik rá és nem tudtam elképzelni, hogy mitől lehet olyan jó, mi lehet a különbség micellás víz és micellás víz között.


Mivel érzékeny bőröm van, nagyobb figyelmet fordítok arra, hogy mit használok a testemen, a korábbi tapasztalatoknak megfelelően ez a Bioderma termék sem okozott irritációt, pattanást vagy bármilyen kellemetlen utóhatást.

Mit ígér a termék? 

Egyesül benne a hatékonyság és az igen magas tolerancia.

Tisztít és eltávolítja a sminket az arcról és a szemekről.

Nyugtatja és tisztítja az érzékeny bőrt.

Azonnali frissesség érzetet nyújt.

Öblítést nem igényel.

Termékplusz:

Még a vízálló sminket is eltávolítja.

Világszerte minden 2. másodpercben értékesítenek egy Sensibio H2O arc- és sminklemosó micellaoldatot!



A Sensibio H2O arc- és sminklemosó az első és egyetlen bőrgyógyászok által kifejlesztett micellaoldat, amely tökéletesen harmonizál a bőrrel: a benne található micellákat felépítő zsírsavészterek hasonlóak a sejtmembránok foszfolipidjeihez, így természetes módon segítik újjáépíteni a bőr hidrolipid rétegét.

Forrás: www.bioderma.hu

Összetevők: WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.

Tudjátok, mihez tudnám a legjobban hasonlítani? Vannak fésűk, amik egyenesen szaggatják a hajunkat és vannak fésűk, amivel gördülékenyen és fájdalommentesen, gyorsan elvégezhetjük a piszkos munkát. A Bioderma micellás vize pont ilyen, minden sallang nélkül csak teszi a dolgát, nincs fura érzet utána a bőrömön, a legmakacsabb sminket is hatékonyan eltávolítja. Véleményem szerint sokkal jobb, mint bármelyik másik a piacon. A legfontosabb tényező számomra, hogy nem okozott irritációt. Egy full glam eltávolítása után tisztának érzem a bőrömet, nincs ragacsos, kellemetlen érzet.


Külön boldogságot jelentett, hogy a szemsminkemre is gondolkodás nélkül mertem használni, nem okozott problémát neki a legmakacsabb szempillaspirálom eltávolítása sem. Valóban azonnali frissességet nyújt és megnyugtatja az arcbőrt.

A micellás vizek között nem a legolcsóbb kategória, kb. 3-4 ezer forint körül mozog az ára és 3 (100ml, 250 ml, 500 ml) kiszerelésben lehet kapni a Bioderma termékeket forgalmazó patikákban, valamint a Dermashop oldalán. Egyébként a Joy – napok alatt most 20-25% kedvezménnyel tudtok Bioderma termékeket vásárolni.

Összességében határozottan megéri az árát! Rengeteg micellás víz közül egyértelműen ez lett a kedvencem! Hatékonyan tisztít, nem kell 20 vattakorongot elhasználnom mire sikerül leszednem a napi sminket, elég egy kisebb mennyiség és már el is tűnt a vakolat. A márka továbbra is bebizonyította, hogy a név mögött nem csak világhírű marketing és hype van, valódi minőséget kapunk a pénzünkért, amivel megvédhetjük a bőrünket és a szemünket egyaránt. Sminkőrülteknek kötelező darab!




 
Szandi


Népszerű bejegyzések