ÚJ MÁRKA A POLCOMON - MILVA + NYEREMÉNYJÁTÉK

A Milva Magyarország csapatától kaptam egy kedves felajánlást, hogy tesztelhetem a termékeiket. Tudjátok, hogy imádom a hajápolást és örömmel tesztelek hajra való termékeket, hiszen mindig is nagyon fontos volt számomra a hajam ápolása. A márka termékeit a webshopon keresztül tudjátok megvásárolni: https://www.milvamagyarorszag.hu/

Márkáról
A Milva már több mint 10 éve kapható a bulgár piacon, szerencsénkre már Magyarországon is elérhető. A márka arculata számomra nagyon szimpatikus ugyanis nem tesztelnek állatokon, tehát cruelty-free. Továbbá a termékek nem tartalmaznak parabént, szintetikus olajat és szilikont sem. A márka termékpalettája igen széles és a termékek természetes összetevőinek az állaga 99.3%, természetes SLS-t tartalmaznak, vagyis növényi alapanyagoknak köszönhetően készülnek el a termékek.

A márka választékában találunk mindenféle hajápolási termékeket, mint samponok, balzsamok, hajpakolások, továbbá különböző vizek és testápolási termékeket is kipróbálhatunk a márkától. A márka mottója: Milva az egészséges, vitális haj és fejbőr specialistája.
A hajápolás mellett a Milva kiváló természetes összetételű termékei megoldást nyújtanak speciális bőrgyógyászati problémákra is egyaránt.

Kinin FORTE hajvíz
40%-kal magasabb kinin tartalmának köszönhetően serkenti a haj növekedését, valamint csökkenti vagy teljesen megállítja a hajhullást. Bevallom, egy picit szkeptikusan álltam ehhez a termékhez, hiszen termékek ezrei ígérik a gyorsabb hajnövekedést és általában a happy ending elmarad a végén. Az elmúlt egy hónapban a bejegyzésben szereplő összes terméket legalább egy hónapon keresztül használtam, így valódi véleményt és eredményt tudok továbbadni Nektek. Visszakanyarodva a hajvízre, ez a víz maga a CSODA!
Egy pár éve megfigyeltem, hogy a hajtövem jobb és bal oldalán elől egy kisebb foltban kihullott a hajam és nagyon zavart az elmúlt időszakban, így úgy gondoltam, hogy ezen a területen lenne a legjobb tesztelni. És mi lett az eredmény? Az eredmény eszméletlen lett, azon a területen, ahol korábban kihullott a hajam, babahajak jelentek meg és már nem is olyan kopasz a terület, mint korábban volt. Határozottan ajánlom ezt a terméket!

Ár: 2300 forint, most akciósan 2000 forint
https://www.milvamagyarorszag.hu/https/www-milvamagyarorszag-hu/Milva-KININ-FORTE-hajviz-porlasztoval-d31-htm

Kinin és avokádó sampon
Erre a samponra nagyon kíváncsi voltam, ugyanis imádom az avokádós termékeket (és ételeket). Ennek a samponnak 3 szuper összetevője van: kinin, avokádó vaj és bambuszkivonat, amely hatékonyan hozzájárul az egészséges hajkoronáért. A kinin harcol a hajhullással és segít a hajnövekedésben is, az avokádó vajnak köszönhetően a száraz hajunkból puha és ragyogó tincseket kapunk, a bambuszkivonat pedig belülről „támadja” meg a haj szerkezetét, hogy visszaállíthassa az egészséges szerkezetét.
A használata után a hajam eszméletlenül fényes és puha lett. Imádom! Ami elsőre egy picit fura volt számomra, hogy a megszokottól eltérően ez egy hígabb állagú sampon, azonban annyira jól habzik, hogy kevés mennyiség is elegendő belőle.

Ár: 2000 forint, most akciósan 1700 forint.
https://www.milvamagyarorszag.hu/https/www-milvamagyarorszag-hu/Milva-KININ-es-AVOKADO-sampon-d4-htm

Hair REPAIR regeneráló hajbalzsam száraz hajra
Ez a termék is a száraz haj regenerálására szolgál, bior-regeneráló formulával, természetes olajok és növényi kivonatok együttesét alkotja, mely mélyrehatóan táplálja a fakó és száraz hajat. Az avokádós sampon után ezt a balzsamot használtam minden alkalommal, többnyire balzsamot csak a hajvégeimen szoktam alkalmazni. Az állaga ennek a terméknek is egy picit hígabb, mint egy átlagos balzsamnak, azonban ez mind a természetes összetevőknek köszönhető. Az eredmény? Pihe-puha és isteni illatos hajvégek.

Ár: 2550 forint, most akciósan 2250 forint
https://www.milvamagyarorszag.hu/https/www-milvamagyarorszag-hu/Milva-Regeneralo-hajbalzsam-szaraz-hajra-d25-htm

Kinin FORTE hajápoló maszk
Ezeknek a Milva termékeknek egytől-egyig isteni illatuk van, ez a maszk sem tesz kivételt ez alól. Heti két alkalommal szoktam használni a kinin maszkot, ami tökéletes választás vízhiányos, korpás és töredező haj esetén.  Mindig a szabadidőmtől függ, hogy mennyi ideig hagyok hatni egy maszkot, a hajápoló maszkokat általában 1-2 órán keresztül szoktam a hajamon hagyni, majd a szokásos hajmosás rutinommal egybekötve folytatom a rituálét. Gyorsan kimosható a hajból, nem zsírosodott gyorsabban a hajam tőle.
Az eredmény? Szintén puha és illatos haj. Nagy részben úgy gondolom, hogy ez is hozzájárult a hajam növekedéséhez.
(Azért nem készült saját képem, mert a zuhanyzómban tartottam ezt a maszkot és sajnos teljesen lekopott róla a papír ragasztás,így nem lett volna értelme egy fehér tégelyt beraknom ide, a linken keresztül megtaláljátok)

Ár: 3200 forint, most akciósan 2800 forint
https://www.milvamagyarorszag.hu/https/www-milvamagyarorszag-hu/Milva-KININ-FORTE-hajapolo-maszk-d27-htm

Milva Sensitive tusolózselé bambuszkivonattal
Ez a bambuszkivonatos tusfürdő lett a kedvencem az összes kipróbált tusfürdőim közül. Az illata mennyei, nem szárította a bőrömet, sőt testápoló használata nélkül is tökéletesen puha volt a bőröm. Zselé állagú termék, ennek köszönhetően remekül habzik, így egy kisebb mennyiség is elegendő belőle (én annyira imádtam, hogy el is fogyott 1 hónap alatt a 300ml-es kiszerelés).
 Illatjegyek: francia magnólia, egyiptomi pünkösdi rózsa, afrikai moringa fa, az egzotikus borostánykő, a lágy pézsma és a vanília aromájával a tökéletes wellness-t teremti meg a fürdőszobánkban.

Ár: 1500 forint
https://www.milvamagyarorszag.hu/Milva-SENSITIVE-Tusolozsele-d77.htm

Ezúttal is szeretném megköszönni a lehetőséget a Milva Magyarország csapatának, imádtam a tesztelés minden egyes percét!

NYEREMÉNYJÁTÉK: Szeretnéd megnyerni a bejegyzésben említett kedvenc termékeimet?
A RÉSZLETEKET A BLOG FACEBOOK ÉS INSTAGRAM OLDALÁN MEGTALÁLOD!

Nyeremény:

  • Quinine forte hajvíz
  • Hair REPAIR regeneráló balzsam száraz hajra
  • Quinine és avokádó sampon
  • Sensitive tusfürdő bambuszkivonattal
  • Arctisztító szappan problémás bőrre

Ismeritek már a márkát? Remélem hasznos volt számotokra egy újabb márka bemutatása!

Szandi



Népszerű bejegyzések