ÚJDONSÁG A POLCOMON: AVON KERATIN SAMPON, SZEMHÉJTUS, FROSTED PEACH KÖRÖMLAKK


Többször kifejtettem már Nektek, hogy mennyire pozitív csalódás számomra az AVON az elmúlt években! Ebben a hónapban is szuper újdonságokat rejtett az AVON kínálata, gyönyörű árnyalatú körömlakkok mellett, keratin panthenol komplex hajápoló család és igazán izgalmas sminkek lapultak.


A keratin panthenol komplex sampon elsőre nagyon jó benyomást tett nálam, expressz regenerálódást nyújt, valóban puha lesz tőle a hajam. 400 ml-es kiszerelésben kapható és 1599 forintba kerül. Őszintén szólva meglepett az eredmény a használatát követően, ezentúl legközelebb is szívesen próbálok a márka kínálatából samponokat. A termékcsaládhoz tartozik még szérum, balzsam, balzsam – spray és hajpakolás is.
Új micellás víz

Az egyik kedvenc termékem a havi újdonságok közül ez a gyönyörű Frosted Peach körömlakk, aminek egy gyönyörűséges metálos árnyalata van. Egy rétegben is szép fedést biztosít és viszonylag tartós is, heti 2 hajmosással és minden napos mosogatással nekem egy hétig bírta fedőlakkal! A kollekció további darabjai is meseszépek, körömlakk mániásoknak kötelező darabok!


Végül pedig egy nagyon izgalmas sminkterméket hoztam el Nektek, ami nem más, mint a Mark The Big Dot folyékony szemhéjtus. 1699 forint az ára, úgy látom, hogy most online akciós és 959 forintért lehet megvásárolni. Jól pigmentált fekete árnyalat maga a tus, a pontos végének köszönhetően izgalmas sminkeket lehet vele készíteni, azonban nagyon vékony vonalat nem olyan egyszerű vele készíteni. 


Őszintén én ügyesebben bánok az ecsettel és az ecset általi szemhéjtus felvitellel, így nálam ez még egy pici gyakorlást igényel, hogy szép tusvonalat készíthessek magamnak. Hamarosan jövök egy AVON smink bejegyzéssel, csak még várok 1-2 termékre, amivel kiegészíthetem!
Új arckrémek a láthatáron: Defend&Repair krémek



Nektek melyik a kedvencetek?

Szandi

Népszerű bejegyzések