ÚJDONSÁG A POLCOMON: BIODERMA SÉBIUM LOTION + 2 JOLLY JOKER


Az arcápolás mindig is központi témának számított a blogon, mindig örülök, ha új termékek kipróbálásra van lehetőségem és még boldogabb vagyok, amikor nagyszerű és jól működő termékekhez van szerencsém. A mai bejegyzést a Bioderma csapatának köszönhetem, akik felajánlották, hogy kipróbálhatom az új Bioderma Sébium Lotiont, valamint kiegészítésként hoztam Nektek 2 szuper nappali és éjszakai segítséget a problémás bőr ápolására.

Először is kezdeném a bejegyzés sztárjával, a Bioderma új lotion/esszencia jellegű termékével. Első benyomás alapján a szokásos letisztult külsőt kapjuk, 200 ml-es a kiszerelés és kb. 3500 forintba kerül. Mivel nagyon pici mennyiség elegendő az egész arcunkra, így ez a kiszerelés akár hosszú hónapokig is elegendő.

Tulajdonképpen ennek a terméknek a legfőbb feladata, hogy szabályozza a bőr pH értékét. Miért jó ez neked? Bizony azért jó ez a szabályozás, mert ezáltal a zsíros bőrünket próbálja egyensúlyban tartani. Az összetevők nagyon jók: a glicerin hozzájárul a bőrünk hidratáltságához, a Cink-glükonát és B6 Vitamin a faggyútermelés kordában tartásában segít. Két fontos összetevőt tartalmaz még ezentúl, ami nem más, mint a Capryloyl-glicin és a FluidactivTM szabadalom aktív összetevői. Ezek a hatóanyagok erősen harcolnak a bőr pH értékének egyensúlyáért, ezáltal elkerülhetjük a pattanásokkal együtt járó baktériumok elszaporodását, tisztán tartja a bőrünket és szabályozza a faggyútermelést is. Jól hangzik, ugye?

A használata rendkívül egyszerű, én a reggel és este egy kisebb mennyiséget a tenyerembe csöpögtetve a bőrömbe ütögetem finom mozdulatokkal a terméket. Az illata egyébként nagyon frissítő és kellemes, a beszívódás is gyorsan megtörténik (1-2 perc) , így nem kell sokat várnunk, hogy tovább haladhassunk a rutinunkkal.

A két jolly joker termékem egyike a Sébium Pore refiner, ami bizony jól jön azoknak a hölgyeknek, akik sokat sminkelnek, azonban problémás a bőrük. Nagyon jól lehet rá alapozni, szép és egységes lesz az eredmény a végén. További jó hír, hogy nagyon gyorsan beszívódik, így itt sem kell sokat várnunk a folytatáshoz. Maga a termék picit testesebb állagú, de nem fogja elnehezíteni a bőrünket. A Sébium termékcsaládhoz hasonlóan ez a termék is felveszi a harcot a zsíros bőr elleni küzdelemben és javítja a bőr textúráját. Reggelre tökéletes választás lehet!  

Estére pedig tökéletes választás a Sébium Hydra krém, ami akár kozmetikai kezelések után is jó választás lehet, vagy ha valamilyen pattanásokra való kezelés során túlszáradt a bőrt ezzel nagyon jól lehet hidratálni. Ennek a krémnek szinte már géles/vizes az állaga, gyorsan beszívódik, és azonnali hidratáltságot biztosít és a termékcsaládhoz hűen harcol a problémás bőrrel. Ezzel a három termékkel tuti nem fogsz mellé lőni!

Köszönöm szépen a Bioderma csapatának! 
Source és bővebb információk: www.bioderma.hu


Szandi


Népszerű bejegyzések