HELLO ŐSZ! ŐSZI LOOKBOOK - MINOZZI MILANO, HUMANIC, DEICHMANN, F&F OUTFIT


Halihó Mindenkinek! 


A mai bejegyzésben úgy gondoltam, hogy egy egyszerű, de nagyszerű és nagyon jól kihasználható őszi outfit bejegyzést hozok Nektek! Úgy érzem, hogy az idei év úgy elrepült, hogy észre sem vettük, rengeteg minden történt velem idén, azonban eszméletlenül gyorsan eltelt már 9 hónap ebből az évből.   Tartsatok velem és nézzétek meg, hogy milyen nálam egy laza, pénteki őszi szett, aminek összerakása nem igényel túl sok időt reggel!


Az ősz beköszöntével az első dolog, ami előkerül, az nem más, mint a bőrdzseki. Sajnos erről a képről pont lemaradt, mivel az átlaghoz képest melegebb nap volt. A második legfontosabb az pedig egy jó vízálló bokacsizma, ami bizony hasznos lehet az esős napokra!

A képen látható csizmát a Deichmann-ban vásároltam, 8990 forintért. Itt meg tudjátok Ti is vásárolni: https://www.deichmann.com/HU/hu/shop/noi/cipo/bokacsizma/00008001380606/Chelsea*boot.prod?s=4&_=1538502155578&fromCategoryDetail=true&positionInList=174

Tökéletes őszi darab, nagyon tetszik, hogy különböző anyagok harmonizálnak együtt, a velúr, a bőr és a kígyóbőr együttes hatása szerintem jól kiteljesedik. A csizma kényelmes viselet és szinte mindenhez jól párosítható!

A farmernadrágot a Tesco F&F részlegén vásároltam, imádom az F&F márka termékeiket, jó áron, jó minőségű és tartós ruhadarabokat, cipőket és kiegészítőket árulnak. A nadrágot korábban vásároltam.
Ez a fekete alapon csíkos, extrém puha és kényelmes viseletű pulóver szintén az F&F kínálatából van! Nem olyan régen vettem egy leárazás alkalmával. Tökéletes alapdarab,  kötelező mindenki ruhatárába egy ilyen kényelmes darab, amit egy inggel alatta akár az irodába is felvehetsz, vagy egy rohangálós hétvégén is jól ki tudod használni.


Az outfit legszebb és legkedveltebb darabja nem más, mint a gyönyörű Minozzi Milano táskám, amit a Humanic üzleteiben tudtok megvásárolni. Sajnos a Humanicnak nincs magyarországi online áruháza, így linket nem tudok adni hozzá. Az ára: 14990 forint. Itt is leginkább a különböző anyagok harmóniája fogott meg és számomra ez a tökéletes őszi kiegészítő! A lakk, a bőr, a lánc és  a kerekített szegecsek tökéletesen jól passzolnak egymáshoz megalkotva egy vagány azonban mégis szuper csinos táskát!


Szandi


Népszerű bejegyzések