NEUTROGENA HYDRO BOOST ARCKRÉM, GÉL TESTÁPOLÓ TESZT


A Neutrogena termékeiket talán tiniként kezdtem el először használni, szerintem mindenki próbálta legalább az egyik problémás, pattanásos bőrre való terméküket tinédzserként. Azóta rengeteget fejlődött a márka és igen nagy választékkal bővült a kínálat is. Sajnos Magyarországon továbbra is a régóta ismert termékcsaládokat lehet kapni, azonban idén eljutott hozzánk is a Hydro Boost termékcsalád, aminek számos arcápolási és testápolási termékei vannak.

Szerencsénkre már szinte az összes drogériában kapható a Hydro Boost termékcsalád és igazán pénztárcabarát termékekről van szó! Amerikában véleményem szerint sokkal nagyobb kultúrája van a márka termékeinek, ugyanis a bőrápolási termékek mellett külföldön sminktermékek is kaphatóak, ami sajnos itthon nem.

A DM polcain szerencsére majdnem az egész Hydro Boost kollekció megtalálható: arcradír, arckrémek, maszkok, micellás víz és arcelmosók mellett kézkrém és testápoló is fellelhető a kollekcióban. Számomra óriási pozitív csalódást jelentett a termékcsalád, nem kifejezetten a legolcsóbb termékcsalád (a C-vitaminos krém kb. 4000 forint), azonban a minőségét és hatását tekintve megéri az árát!

Az egyik legkedveltebb az arcápolóm bizony ez a Neutrogena Hydro Boost City Protect krém lett, ami SPF 25-tel van ellátva a káros UV sugárzás ellen, a hialuronsav ápolja és hidratálja a bőrt, továbbá ebben a krémben bizony még antioxidáns C –vitamin is van, ami szintén felüdülés a bőrnek!
A krém állaga nagyon könnyű, szinte már géles, ezáltal könnyen felszívódik, anélkül, hogy bármilyen kellemetlen ragacsos érzést hagyna maga után. Ez a krém kiváló választás lehet vízhiányos- kombinált bőrűeknek, tökéletes hidratálást nyújtott számomra még a hidegben is és nyáron is remek választás volt.

Állagának köszönhetően is sminkalapnak is tökéletes, használatát követően egyszerűen és szépen lehet rá sminkelni, az alapozó és az egész smink összhatása látványosan szebb a használatával.
Számomra nem okozott irritációt vagy bőrproblémát!

A Neutrogena Hydro Boost gél testápoló számomra tökéletes hidratáltságot nyújt az igen száraz bőrömnek. Szintén szimpatikus a gél állag, ugyanis ettől gyorsan beszívódik maga a termék, nem kell hosszú perceket várnom, hogy a bőröm magába szívja, és azonnali hidratáltságot eredményez! Kétféle kiszerelésben kapható, az egyik, ha jól emlékszem 200 ml-es a másik pedig 400 ml-es, szerintem a nagyobb kiszerelés jobban megéri!

A Hydro Boost termékcsalád lényege, hogy az arcápolásban megszerzett tudást ülteti át a test ápolásába is, így itt is nagy szerepet játszik a hialuronsav, ami segít megtartani a bőr nedvességet és pihe-puhává varázsolja a bőrt! Az ára kb. 1500-2000 forint.

Mindkét termék 10/10!


Szandi


Népszerű bejegyzések