COLOURPOP KEDVENC: KATHLEEN LIGHTS DREAM ST. PALETTA




A Colourpop márka már biztosan sokak számára ismerős, hiszem a beauty világban óriási kultusza van. A márkát 2014-ben alapították Kaliforniában és a mottójuk igen egyszerű és nagyszerű: pénztárcabarát és cruelty free. Mi az egyetlen egy óriási probléma ezzel a márkával? Csupán annyi, hogy Európában nem kapható és én bizony utálok Amerikából rendelni, ott a sok postaköltség és a vám is ugye…

Ezektől eltekintve egy zseniális márkáról van szó, aminek a termékei szuper jó minőségűek! A rúzsoktól kezdve, gyönyörű szemhéjpúderek, highlighterek és sok sok mást is megtalálunk a kínálatukban. Az egyik kedvenc paletta a márkától a Dream St., ami egy youtuber kollaboráció Kathleen Lights közreműködésével.  Kathleen stílusát én nagyon bírom, egyébként ő nagyon jó kapcsolatot ápol a márkával és számos közös terméket dobtak már piacra.

A Dream St. szemhéjpúder paletta 16 dollár és 12 csodaszép árnyalatot tartalmaz. Ezek között található: 6 matt árnyalat, 4 metál, 1 erőteljes piros és 1 szépséges szatén baby pink árnyalat. Azért szeretem ezt a palettát, mert a tökéletesen jól kihasználható. Ezzel egyszerűen elkészíthetünk változatos és visszafogott nappali sminkeket, ami kiváló választás a hétköznapokra, de az izgalmas árnyalatoknak köszönhetően dögös, éjszakai sminkhez is remek.

Az árnyalatok egytől egyig tökéletesen és eszméletlenül erősen pigmentáltak. Primer nélkül is gyönyörű és tartós formula. Nincs zavaró extra porladás a használata közben, a külső csomagolás is teljesen jól tükrözi Kathleen-t, a pezsgős szín, a holdak és csillagok igazán szép összhatást keltenek.
Ez a paletta az ünnepi időszakra kötelező darab lehet, hiszen a karácsonyi ünnepekhez tökéletesen passzol a piros, zöld és a szépséges metálos színek különböző árnyalatai.

Elérhető: https://colourpop.com/products/dream-st 

Neked mi a kedvenc terméked a márkától?


Szandi



Népszerű bejegyzések