BEST OF 2018 LEGEXTRÉMEBB FEDÉSŰ ALAPOZÓ NYERTES 2. RÉSZ: PUPA MILANO EXTREME COVER FOUNDATION


Az alapozó nevében is benne van, hogy alap, az alap az egyik legfontosabb része a sminkünknek, hiszen egy jó alappal már jól indítunk. A Pupa termékeiről már korábban is írtam és akkor is nagyon bejött az alapozójuk, így nem féltem kipróbálni mást is a márkától. A magas fedés számomra mindig is elsődleges szempont és nem tudok elmenni a finish mellett sem, hiszen a kombinált bőröm már önmagában igen dewy, nincs szükségem extra dewy hatásra J.



A színválaszték nem rossz ennél az alapozónál, 6 árnyalatból tudunk választani, ami szerintem egy átlagos árnyalatválaszték Magyarországon. A 020 fair beige árnyalatra esett a választásom, ez a második legvilágosabb árnyalat, de ez is inkább egy közép/medium tónusú alapozó.

Az árkategóriát tekintve ez már nem a tipikusan drogériás árral rendelkező alapozó, 5200 forint körül van az ára és ezért a szokásos 30 ml-es kiszerelést kapjuk. A termék külső dizájnját tekintve, semmi extra, de azért érződik rajta, hogy nem egy olcsóbb kategóriájú termékről van szó. Nem pumpás kiszerelés, ebből aztán ki lehet nyomkodni minden szuszt.



A termékleírás alapján a következőket ígéri: magas fedés maszk hatás nélkül, az extrém fedés ellenére könnyed érzet, a pórusok eltömítése nélkül, egységes és teljes fedést.

Ezekből mit teljesít: valóban igen magas a fedése, könnyen és gyorsan eldolgozható alapozó, a fedése valóban nagyon extrém, ezért nagyon fontos, hogy figyelni kell a felvitt mennyiségre. Egy nagyon picike mennyiség elegendő az egész arcunk teljes és maximális fedéséhez, ha túl sokat viszünk fel belőle, könnyedén el is érhetjük azt a bizonyos maszk hatást, ami nem túl szép, illetve azt is tapasztaltam, hogy „ragadósabb” marad a finishe, amikor túl sok a felesleges termék a bőrön.



További pozitívum, ami a termék mellet szól: mivel nagyon kevés kell belőle, ezért baromi sokáig elegendő a 30ml-es kiszerelés, ilyen szempontból már vissza is hozza az árát, ezt az alapozót tuti 2x több ideig tudod használni, mint egy átlag alapozót.

Normál – vegyes és zsíros bőrtípussal rendelkezők számára ideális választás lehet ez az alapozó!
Parabénmentes, olajmentes (juhé), nem komedogén, ami azért szuper, mert nem fog pattanásokat okozni és alacsony az allergia kockázata is a terméknek.

Összességében nagyon megszerettem ezt az alapozót, ha bombabiztos fedést szeretnék, akkor ehhez az alapozóhoz nyúlok.

Spórolási tipp: csináljatok PUPA törzsvásárlói kártyát, ami sok kedvezménnyel jár, hiszen a névnapi és szülinapi kupon is jár, illetve évfordulós ajándék is. Én pl. a szülinapi 2 db 50%-os kedvezmény egyikével vásároltam meg, így igazán megérte! Őszintén ajánlom ezt a joker alapozót!





Szandi

Népszerű bejegyzések