MARINA MIRACLE: KÍVÜL – BELÜL ZÖLD CSODA


A Marina Miracle az én látókörömbe csupán egy pár hónapja érkezett, azonban gyorsan  tarolta a hazai beauty piacot.  Az első pár perc után, amit eltöltöttem az oldalukon, rájöttem, hogy ez bizony nem a tipikus bio kozmetikum, amiről már tudjátok, hogy igen szkeptikuson állok.
Természetesen minden új márka felcsigázza a gondolataimat, viszont itt a termékek is annyira izgalmasnak látszódtak, hogy alig vártam a tesztelés pillanatát.

A termékek különleges észak – európai összetevői mellett a széles választék is igen vonzóvá teszi a márkát, ami számos bőrproblémára talál megoldást, minden bőrtípus találhat magának szuper termékeket. Beszélhetünk akár aknéról, ekcémáról, kombinált, száraz vagy érzékeny bőrről. Továbbá remek lehetőség, hogy kezdőcsomagok vásárlása mellett utazó méretek megvásárlására is van lehetőség, így ki tudod próbálni, hogy megfelelő – e a bőrödnek a termék, mielőtt nagyobb összeget  fektetsz bele.

A termékek Norvégiából gyökereznek, 100 %-ban természetes összetevőket tartalmaznak, valamint:
🌱 minősített, Organikus összetevőket tartalmaznak
🌱 saját fejlesztésű probiotikus törzseket tartalmaznak
🌱 nem tartalmaznak szintetikus adalékokat, parfümöket vagy parabéneket
🌱 vegán és állatkísérlet-mentesek
🌱 bőrgyógyászatilag teszteltek
🌱 számos nemzetközi díjat elnyert termékek

Marina Elisabeth Engervik, a márka alapítójának a szakértelme és szenvedélye teljesen érződik a márka arculatában, termékeiben, üzenetében.
Miért lett Marina Miracle? Olvassátok el Marina történetét:
„Az általam készített természetes alapanyagokból álló olajtól a bőröm szép lassan meggyógyult és egészséges lett. Folyamatosan tökéletesítettem a receptet, és a különböző bőrtípusokkal rendelkező családtagjaim és barátaim is elkezdték használnia az első arcolajamat, a Herbal Face Oil-t. A termék jó híre gyorsan elterjedt Norvégia szerte, és az emberek elkezdték követelni a „csodát”, melyet ma „Marina Miracle” -nek hívunk.  (marinamiracle.hu) „
A tesztelés során 2 terméket volt lehetőségem kipróbálni, a Sweet & creamy oil arctisztítót, valamint a Geranium arcolajt.
A Sweet & creamy oil arctisztító számomra maga a csoda. Tartottam tőle, hogy a kombinált bőrömre hogyan fog hatni egy olajos arctisztító. Hogyan hatott? ZSENIÁLISAN. Most már kellően lelőttem a poént, azonban azt még szeretném elmondani, hogy 100%-ban élelmiszer minőségű a termék, az állaga egyáltalán nem olajos, inkább egy nagyon finom, krémes állagú tisztító. 4 az 1-ben hatása van. Az illata mesés, kókuszos –vaníliás, azonban nem az a mű, tolakodó illat. A makacs sminket is könnyedén eltávolítja, miközben kellően hidratálja a bőrt.

„ A brokkoli hajtásaiból, lucernából és paradicsomból származó probiotikus erjesztett levet tartalmaz, melyek rendkívül gazdag enzimekben, antioxidánsokban, vitaminokban és ezáltal táplálja a bőrt. A körömvirágból, napraforgóból, kókuszból és a vad csipkebogyóból származó olaj feloldja a szennyeződéseket és hidratálja a bőrt. Használatával bőröd friss, tiszta és puha marad.” 

Jól hangzik, ugye? Eltávolítja a sminket, ápolja a bőrt, feltölti nedvességgel és már önmagában egy arctisztító, amely remekül hidratál, csupa olyan összetevővel, ami kívül- belül jót tesz nekünk. Az utazó méret ára: 6930. - , a teljes kiszerelésű: 12870.-

A Geranium arcolaj szintén egy olyan termék volt, amitől egy zsírosabb bőrű azonnal elkezd tartani, hiszen zsíros bőrre használjunk olajos termékeket? Na-ná! Használat előtt javaslom, hogy rázd fel, majd ezt követően pár csepp elegendő lesz az egész arcodra. Az állaga az olaj ellenére könnyen eldolgozható és nem fog kellemetlen érzést okozni a bőrödön. Az illata is nagyon kellemes, kicsit gyógynövényes, rózsás beütése van, de nagyon természetes az összhatása.  Pár alkalom után az arcképem sokkal egyenletesebb volt és reggelre mindig szuper hidratált képet láttam a tükörben és nem egy puffadt, fáradt arcot. Nem okozott irritációt, az összetevői nagyon szépek, ami tükrözi a márka által biztosított minőséget is.

A 28 ml-es olaj ára: 14190.-

Tudom, hogy az ára elsőre soknak tűnhet, azonban annyira kevés elegendő mindkét termékből, hogy hosszú hónapokig is elegendő lehet akár az utazó kiszerelés is.  Érdemes lehet kipróbálni akár egy kezdőcsomagot is, nem fogjátok megbánni!

*A termékeket a Marina Miracle Hungary csapatától kaptam tesztelésre, amit ezúttal is köszönök szépen nekik!

Szandi

Népszerű bejegyzések