MIRE JÓ EGY FÁTYOLMASZK? BALEA MÉZ&AVOKÁDÓ SZÖVETMASZK


Tegye fel a kezét, aki imádja a fátyolmaszkokat? A laptop mögött most lelkesen és virtuálisan is  jelentkezem, ugyanis én odáig meg vissza vagyok értük. Régen kifejezetten kerültem a használatukat, azonban egy ideje teljesen rákattantam.

Első körben azt a témát szeretném boncolgatni, hogy miért is jó nekünk, ha fátyolmaszkot használunk. Tulajdonképpen a tégelyes maszkot felkenve is hasonló hatást érhetünk el. A fátyolmaszkok előnye, hogy a tasakból kiszedve csak szét kell hajtogatni, feldobni és már jöhet is egy kis relax. Személy szerint én ilyenkor szeretek egy 15-30 percet  pihenni, lefeküdni és kiélvezni a maszk hatását.

További piros pont a fátyolmaszk javára a sok-sok esszencia, amit a maszk és a tasak is magában rejt. A hatóidő leteltével egyszerűen csak le kell húznunk a maszkot és a „felesleget” az arcunk, nyakunk, dekoltázsunk környékbe masszírozhatjuk.

+TIPP: ha beteszed a hűtőbe egy éjszakára vagy pár órára a maszkot, akkor garantált a frissítő hatása is. (főleg ebben a nagy melegben, vagy egy hosszú napon töltött nap után is javaslom).

A fátyolmaszk azért is hasznos, hiszen maga a fátyol hatékonyabbá teszi a maszkot és szépen az esszenciát a bőrünkbe „nyomja”. Szárazabb bőrtípusra szerintem ez egy kötelező elem, hiszen remek hidratáltságot biztosít, azonban arra vigyázzatok, hogy egy maszk használata nem fogja kiváltani a rutint, a megfelelő hidratálás nagyon fontos!

Nálam most óriási kedvenc a Balea Méz és avokádó fátyolmaszk, amit szárazabb bőrre nagyon ajánlok, ugyanis eszméletlenül jól hidratál.  A dm-ben drogériában 299 forintért megvásárolható.

Mire is jó az avokádóolaj?
Rendkívüli jótékony hatással bír a bőrünkre, nagyon jó hidratáló, feszesítő és öregedés gátló  hatása van, hiszen rengeteg vitamin és antioxidánst tartalmaz. Érzékeny bőrre is jó választás lehet, hiszen gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatással is rendelkezik.

A méz szintén kiváló hidratáló, ami intenzíven táplálja és hidratálja a bőrt.

Mit ígér a termék?
Ragyogó arcbőrt, intenzív hidratálást és simább, selymesebb bőrt. Ezeket pedig meg is kapjuk. Számomra az egyik kedvenc fátyolmaszk lett. Az illata nagyon kellemes, de nem tolakodó és a hidratáló ereje zseniális, még reggel is éreztem, hogy milyen puha a bőröm.

Nem okozott irritációt, minden bőrtípusra nyugodt szívvel ajánlom.
Parabénmentes, Parafinmentes/ásványiolaj mentes.



Szandi


Népszerű bejegyzések