ÚJDONSÁG A POLCOMON: ZEWA DELUXE AROMA COLLECTION


Nem smink és nem is szépségápolás, egy nagyon általános, azonban mégis fontos téma következik.  Zsebkendőt mindenki használ, vannak olyanok, akiknek tök mindegy, hogy milyen csomagolásban van, milyen az illata színe, és vannak azok, akik megnézik a külső csomagolást, hány rétegű, milyen illatú. Nem meglepő módon én is ebbe a második kategóriába tartozom és szeretek szép zsepiket a táskámban tartani vagy éppen az éjjeliszekrényemen.

A Zewa újdonságai annyira szépségesek, hogy pont olyan kis „ínyencek” való, mint mi. Három különböző dizájnt kaptak ezek a dobozos zsepik a Deluxe Aroma kollekcióban.
Én szívesen veszek Zewa termékeket, akár zsebkendőről vagy WC papírról van szó, nagyon jó minőségű termékeik vannak, pihe-puhák és illatosak.

A Deluxe Aroma kollekció 3 szépséges dobozos zsebkendőt tartalmaz, aminek nem csak a külseje ad némi különlegességet, hanem a belső is. A külső dizájn szinte már a trópusi, nyári időt idézi meg a virágos, madaras színes dobozokkal. Kifejezetten jól néz ki bárhova is teszem, pont most szereztem be új olvasólámpákat az éjjeliszekrényre és olyan jól mutatnak együtt (erről később majd teszek ki képet Instagramra, nézzetek majd be: beauty_tips_for_her)

Külsőre tényleg nagyon szépen sikerült, azonban nem csak szép, hanem praktikus is. A Quick & Easy egy új nyitórendszert kapott, amivel könnyedén, egyetlen mozdulattal már ki is húzható a zsebkendő.

Maga a zsebkendő igen strapabíró, három rétegből áll, finom, átható rózsaillattal van beborítva és olyan masszív anyagból készült, hogyha véletlenül bekerül a mosógépbe, még azt is kibírja és nem fog ezernyi darabra szakadni. Tegye fel a kezét virtuálisan az, akinél szintén megesik néha ez a kis baleset? Sajnos nálam néha előfordul, hogy a nadrág zsebében benne marad egy – két eltévedt darab.

Ha jól emlékszem ezt a „formulát” már nem csak dobozos formában, de 10x10-es kiszerelésben is kapható. Anyukák számára szerintem ez néha megváltás lehet, de bármelyik háztartásban jól jöhet, ha többet nem kell a véletlen balesetek után fél napot takarítani és három másik mosást indítani.

Felmerülhet a kérdés bennetek, hogyha kibír egy mosást is, akkor biztosan jó kemény anyagból lehet. Nem, képzeljétek el, hogy ugyanolyan pihe-puha anyagú zsebkendő, mint korábban, kifejezetten gyengéden bánik az orr érzékeny bőrfelületével. Igazi minőségi darabok és nem kell érte túlságosan sokat fizetnünk.
Ajánlott fogyasztói ára: 479 forint.   

Ha jól láttam, már a dm polcain kint is volt!
J

A termékeket az Eurolex csapatától kaptam, amit ezúttal is nagyon szépen köszönök nekik!

Te melyiket választanád a három közül?


Szandi

Népszerű bejegyzések