800 FORINTOS CSODA A HAJADNAK ÉS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK


Mondanám, hogy a blog miatt kötelességemnek tartom, hogy kutassam az újdonságokat és a nem újdonságokat, hogy minél több terméket mutathassak be Nektek, de azért be kell vallanom, hogy egyébként is szeretek vásárolni. Amikor bemegyek egy drogériába, három terméktípus van, amit biztosan, hogy végignézek: smink, haj – és arcápolás.

A hajápolásról már tudjátok, hogy a gyengém és töménytelen mennyiségű terméket képes vagyok kipróbálni, mindig kutatva az izgalmas hajápolókat. Igazából a legkülönlegesebb termékeket keresem mindig, holott a szemem előtt vannak olyan márkák is, amire biztosan, hogy nem gondoltam volna, mint lehetséges tesztelési forrás.

A mai bejegyzésben a baba avokádóolajjal ellátott samponjáról fogok beszélni Nektek, ami teljesen véletlenül akadt a kezem közé és annyira finom illata volt, hogy jött is velem haza. Ja, és azt mondtam már, hogy mindössze 800 forintba került?

A baba márkát szerintem szinte mindenki ismeri, egy olyan márka, ami többnyire minden háztartásban megtalálható. Az 1920-as években jelent meg Magyarországon, majd az Unilever megvásárolta a márkát és babaápolási termékekből kiterjesztette termékkínálatát a család minden tagjára. Manapság már igen széles választékban kapható férfiak számára kifejlesztett termékek, finomabbnál finomabb illatú tusfürdők és természetesen számos sampont is tartalmaz a márka kínálata.

Az árkategória remek, szinte minden termékük 1000 forint alatt van, gazdaságos, hiszen akár az egész család is használhatja.

A mai bejegyzésben a baba sérült és száraz hajra való avokádóolajjal dúsított samponjáról írok, ami azért meglepő, mert ilyen hamar általában nem szoktam írni egyetlen termékről sem.  Ez a sampon azonban az első használat után is már olyan szinten meggyőzött, hogy alig vártam, hogy gép elé üljek és leírjam a gondolataimat Nektek.

Miért is jó a hajadnak az avokádó?
Az avokádót nagyon sokat fogyasztják szeretettel, hiszen egy igazán finom ételről van szó, aminek számos jótékony hatása van a szervezetre. A belső mellett külsőleg is kiválóan alkalmazható.
Omega 3 zsírsavban és vitaminokban gazdag, kimagasló az E-vitamin tartalma, amiről tudniillik igen jó gyulladáscsökkentő hatása van, de van benne A- , B-, C-, D- vitamin is.

Képzeljétek, néhány kutatás kimutatta, hogy bizonyos avokádóolajnak fényvédő hatása is, így még a napsugárzás ellen is remek választás lehet. Nagyon szuper hidratáló, ha egy picit szárazabb vagy sérült a hajad, akkor ne habozz és próbálj ki egy kis avokádót a hajadra! Mivel gyulladáscsökkentő hatása van, ezért igen jó korpásódás ellen is. És végül jótékony hatással van a hajszálak növekedésre is.

Összefoglalva segít a hajad növekedésében, puhává teszi a száraz hajat és még korpásódásra is jó az antibakteriális hatása miatt? Hát kell ennél több?

A hajam pihe-puha volt az első használat után is, gyönyörű fényes és olyan jó érzés volt megfogni, awh és az illata! Mindezt 800 forintért???! MUST HAVE DARAB A FÜRDŐSZOBÁBA!
Nektek van kedvenc baba terméketek?

UPDATE: Soha nem bírta még ilyen sokáig zsírosodás nélkül a hajam! És eszméletlenül puha! 



Szandi


Népszerű bejegyzések