NATICS HYDRA-C SZÉRUM-MASZK TESZT


A mai bejegyzés újra az arcápolásról fog szólni, akár lehetne egy újdonság sorozat is ugyanis soha nem beszéltem még erről a márkáról Nektek, de ezt most bepótoljuk és bemutatom a Natics márkát. Oláh Róbert munkásságát már egy ideje nyomon követem és rengeteg pozitív visszajelzést láttam a használóktól, így óriási kíváncsisággal ötvözve vártam, hogy kipróbáljam a márka termékeiket.

Ha megnézitek a natics.hu oldalát, egyből érezhető, hogy nem a tipikus natúrkozmetikum kategóriájába sorolható a márka, azonnal tükröződik a magas szakmai színvonal és az elegáns dizájn. Természetesen a szép külsőségek mellett már az is feltűnhet, hogy nem egy közép árkategóriás márkáról beszélünk, hiszen leginkább 10-15ezer forintba kerülnek a termékeik.

A Natics egy biokozmetikai márka, minden termékükben természetes és kimagaslóan hatékony összetevőket használnak, ezáltal igazán luxus bőrápolási élmény vár ránk, a vásárlókra. A márka továbbá  ígéri, hogy minden termékük „elragadóan kellemes és finom, természetes illatának valamint egyedi, hatékony receptúrájának köszönhetően valódi élmény a bőrápolás (forrás: natics.hu). Ezt az állítást abszolút alá tudom támasztani, valóban rendkívül kellemes állaga és illata van a termékeknek, tényleg felüdülés használni.

Ebben a cikkben egy szuper hatásos C vitaminos éjszakai varázslatot ismerhettek meg, ami az utóbbi pár hónapban dobogós helyett foglalt el az esti bőrápolási rutinomban. A Masque De Nuit kettő szérum – maszkot tartalmazó család, az egyik a Hydra C és az Anti- Age. Ezek közül én a Hyda-C szérum-maszkot próbáltam ki.

Hogy miért fontos az éjszakai maszk? Nem véletlen, hogy az emberek alszanak, a tudósok továbbra sem tudják bizonyítani az alvás fontosságát, azonban azt tudjuk, hogy ebben az időszakban képes a testünk regenerálódni (tehát, ha fáradtak vagyunk és alszunk egy jót, másnap kipihenten ébredünk). Ugyanez jellemzi az arcbőrünket is, ami rengeteg külső hatásnak van kitéve egy nap során. Először is különböző kozmetikumokat használunk, a nap sugarai is eljutnak hozzá és még nem is beszéltünk a sminkről vagy a városi levegőben található szennyeződésekről.

Az éjszaka alatt bőrünk képes megújulni és regenerálódni, ebben az időszakban sokkal hatékonyabbak a kozmetikumok is, ezért is voltam nagyon kíváncsi a C vitamint tartalmazó, mélyhidratáló Hydra-C maszkra.

A C-vitamin egy nagyon fontos összetevő a bőrápolásban, mondhatjuk akár úgy is, hogy külső/belső alkalmazására érdemes odafigyelni.

Ez a maszk számomra azért tetszett, mert nagyon kellemes állaga van, kevés mennyiség elegendő az egész arcra és sok éjszakai maszknál felmerülhet, hogy elnehezíti a bőrt és akár pattanásokat is okozhat. Ennél a terméknél szó sincs erről, könnyed állagával kellemesen elkezdődik beszívódni a bőrbe, nincs ragacsos érzet és reggelre pihe-puha és üde lesz a bőröm tőle.

A maszk ára 9790 forint és az alábbi linken keresztül vásárolhatjátok meg: https://natics.hu/product/serum-masquebr-hydra-c-ejszakai-maszk-148.html


Őszintén ajánlom Nektek a márkát és ezt az éjszakai maszkot. Picit drága, azonban ez egy tuti befutó befektetés, a bőröd meghálálja, hidd el nekem!  Alig várom, hogy más terméket is kipróbáljak a márkától!

Szandi


Népszerű bejegyzések