Magyar csoda - natics: kicsi a bors, de erős!



Hello, natics!

Óriási örömömre szolgált, hogy lehetőségem adódott a natics termékét tesztelni, ugyanis nagy rajongója vagyok már a márkának egy ideje, arról nem is beszélve, hogy egy újabb, zseniális magyar márkáról van szó, szóval üdvözöljétek és fogadjátok szeretettel a blogon a natics hydra pure koffein booster szérumot.

A márka megalkotója Oláh Róbert, akinek és csapatának a szakértelme egyértelműen visszatükröződik a termékekben. A letisztult külső mellett olyan értékes komponenseket tartalmaznak termékeik, amelyek lehetővé teszik a hosszú távú gyógyítást és hatásának kifejtését. Az 1990-es évek óta foglalkozik natúrkozmetikumokkal, a sok éves tapasztalat, a hivatás és a szakértelem keverékéből olyan csodás márka jött létre, mint a natics.

Termékeinkben HI-TECH technológiát, természetes és igazán hatékony összetevőket alkalmaznak mindenféle felesleges plusz adalék hozzáadása nélkül. Emellett nem tartalmaznak kőolaj származékokat, PEG mentesek, parabénmentesek, nincs bennük hozzáadott parfüm vagy mesterséges színezékek.

Hozzám egy igazán különleges termék került tesztelésre, a hydra pure koffein booster, amiben igen magas, 2 %-os koffein tartalom van.

A koffeinnek számos jótékony, a bőrre kifejtett hatását ismerjük, például tökéletesen bevethető a szem alatti sötét karikák ellen, nyugtatja a gyulladt bőrt és még erős gyulladáscsökkentő hatása is van, valamint kialakulásukat is megelőzi a koffein tartalmú készítmények használata.
Már bő egy hónapja használom reggel és este a natics booster szérumot és azt kell, hogy mondjam ez egy igazán jó szérum. Az állaga valami zseniális, elsőre egy picit sűrűnek tűnik, de olyan gyorsan beszippantja a bőr, hogy az csak na!

Mit ígér nekünk a szérum?
Ápolja a bőrt, serkenti a keringést, kristálytiszta szérumként 2%-os koffein tartalmával tökéletesen használható a szem alatti sötét karikákra, akár a táskákra is. Mivel igazán jól serkenti a keringést,ezért élettel teli és egyenletesebb lesz tőle a bőröd.

Teljesíti az ígéretét?
Abszolút! Egy ideje már használom és úgy vélem, hogy kiegyensúlyozottabb a bőröm, sokkal hidratáltabb, mint korábban és kifejezetten szeretem, hogy milyen könnyű folytatni a rutinomat a használatát követően és gyönyörűen mutat rajta a smink is.

30 ml-es kiszerelésben kapható, azonban ne ijedjetek meg, tudom, hogy egy picit drága, de nagyon jó vétel, hiszen a zseniális állagának köszönhetően 1-2 kisebb csepp bőven elég az egész arcodra és nyakadra, így igazán gazdaságos lehet (én már több mint egy hónapos, reggel+esti használattal az 1/3-át sem fogyasztottam el.


Összetevők: hialuronsav, 2% koffein, PHA laktobionsav, fehértea-hidrolátum, uborka-hidrolátum, sodium PCA, allantoin, panthenol.

Köszönöm szépen a tesztelési lehetőséget Róbertnek, számomra nagy kedvenc lett ez a szérum! Kicsi a bors, de erős és nagyon hatékony! J


Szandi


Népszerű bejegyzések