EXPRESSZ MASZK? AKKOR APIVITA!




Ígértem korábban, hogy folytatódik az Apivita sorozat, amelynek legfrissebb számában az arcmaszkokról fogunk beszélni. Az arcápolási rutin fontos részét képezi az arcmaszkok, segítségükkel igazán mély táplálást nyújthatunk bőrünknek. Az előző cikkben már ITT írtam a márkáról, amit fontos tudni, hogy egy natúr termékeket gyártó görög márkáról van szó, aminek víziója, hogy a, természet tiszteletével együttesen elégíti ki a vásárlók igényeit.

Az Apivita csapatától tesztelésre kaptam a következő maszkokat, amiket az elmúlt hetekben már el is kezdtem tesztelgetni. Tudom, hogy vannak, akik jobban szeretik a nagyobb kiszerelésű maszkokat, azonban tudni kell, hogy ez a kettes kis tasakos maszk, két alkalomra bőven elengedő lesz. A kiszerelés pozitív oldala, hogy könnyen magaddal viheted bárhová és többet is kipróbálhatsz a maszkok közül.  2x8 ml terméket kapunk kb. 1590 forintért, amit már nem csak a patikákban, de a hivatalos forgalmazo online forgalmazóknál is rendelhető, mint a sipo.hu vagy a Upatika.hu.

Ezek a maszkok nem tartalmaznak: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilén-glikolt, butilén-glikolt, ethanolamint, fenoxietanolt, ftalátokat, PCM-t, és NM-t.

A tesztelt maszkok közül számomra leginkább a green clay és az uborka maszk volt a kedvenc. Mostanában elterjedtek a különböző színes agyagmaszkok, van már zöld, rózsaszín, kék, stb. Az agyagmaszkokra jellemző, hogy leszáradó hatások van, amitől húzódhat a bőr és talán még ki is szárad. Szintén jellemző rájuk, hogy jót tesz a zsíros, kombinált bőrnek, segít a pórusok és az arcbőr kitisztításában és a faggyútermelés szabályozásában.

Ez a green clay maszk egy rendkívül jó állagú leszáradó maszk, aminek nagyon finom, kellemes és egyáltalán nem tolakodó illata van. A tasak tartalma 2 használatra bőven elég, megtisztított arcbőrre kell felvinni és 10 perc után langyos vízzel lemosni. Az eredmény: puha és tiszta arcbőr, tiszta pórusok.  Ez a maszk favoritommá vált az állagának köszönhetően, nagyon kellemes „viseletet” nyújtott, nem húzódott a bőröm, nem szárította ki túlzottan és a tisztító hatása mellett mégis hidratáltnak éreztem a bőrömet a használatát követően.

Az uborkás maszk szintén nagyon kellemes volt, a tisztító maszk után mindig jól jön egy erős hidratáló, amihez az uborkamaszk remek választás! Az állaga inkább egy géles állagú maszk, mint krémes, nem fog leszáradni, azonban érezhető, ahogy a szomjas bőr beszippantja a tápanyagokat. Feltölti a bőrt nedvességgel és sokkal élettel telibb volt az összhatás a használata után. A uborka nagy része vízből áll, így erős hidratáló hatással bír, emellett különlegessége még, hogy az Olümposz hegységen gyűjtött antioxidánsokban gazdag hegyi teát alkalmaznak, hogy még különlegesebb legyen a hatása.

A narancsos és a levendulás maszk még kipróbálásra vár, de ebben a hideg és szeles időben kötelező egy ilyen szuper expressz maszk mindenki fürdőszobájába!

Hidratálásra fel!

Szandi

Népszerű bejegyzések