ÚJDONSÁG A POLCOMON: BIODERMA SÉBIUM NIGHT PEEL


A Bioderma piacra dobott egy éjszakai peelinget, amely sokak számára igazi mentsvár lesz az arcápolási rutinjukban. Sajnos én is azok közé tartozom, akiknek kombinált, T-zónában fénylő és néha pattanásokkal küszködő arcbőre van. Az új Sébium nigh peel egy olyan speciális készítmény, amely kiváló kezelés például a pattanások utáni hegek kezelésére vagy a megvastagodott, nem tiszta bőrfelszínre.

Kombinált/zsíros, aknéra hajlamos bőrre javasolt a használata, hiszen 15% glikolsav segítségével fejti ki a hámlasztó hatását, ezzel simább és egyenletesebb lesz a bőrünk. Állagát tekintve egy könnyed, kissé vizesebb bázisú, géles krémről van szó, amely éjszakai használatra javasolt.
A hámlasztó mellett D-panthenolt is tartalmaz, aminek köszönhetően a hámlasztás okozta irritációt csökkenti és ápolja a bőrt. Ez egy nagyon fontos összetevője, hiszen a hámlasztás igénybe veszi a bőrünket és igen erős hatást gyakorol rá.  

A használata kúraszerűen javasolt, 4 hétig használjátok minden este, vékony rétegben felkenve az arcbőrre. Arra viszont feltétlenül figyeljetek, hogy ennek a használatát követően másnap kötelezően szükséges a fényvédő használata!

Pár hete már rendszeresen használom ezt a peelinget, azonban nem minden nap, inkább minden másnap és szépen látható az eredménye. Másnap kitisztult bőrképet látok és pihe-puha bőrt! A leírásban egyébként minden napos használatra ajánlják, havi kúraszerű alkalmazásban.
Összességében szerintem egy remek termék a Bioderma-tól, használjátok megtisztított és száraz arcbőrön és gyönyörű, egészségesen ragyogó bőrt fogtok kapni tőle.

Érdemes először egy kisebb foltban kipróbálni, ha érzékenyebb a bőröd, de számomra semmilyen irritációt nem okozott. 40 ml-es a kiszerelés, kevés kell belőle, így sokáig társunk lesz a rutinunkban. A csomagolás számomra nagyon tetszik, egy finom, letisztult csomagolást kapott, tapintásra kis luxus érzést kelt a tapizójában. A pumpás kiszerelésért pedig külön piros pont! Az ára kb. 6500 forint, keressétek online és a Bioderma termékeket forgalmazó patikákban, bővebb információt itt találtok a termékkel kapcsolatban:




Szandi

Népszerű bejegyzések