2019 LEGJOBB PÉNZTÁRCABARÁT PÁROSA - CERAVE


Mostanában bemutattam a blogon egy-két drágább kozmetikai terméket, így arra gondoltam, hogy mutatok pár olyat is, ami pénztárcabarát és igazán elmenne magasabb árkategóriájúnak is. A CeraVe márka sokatok számára már ismerős lehet, ugyanis a tavalyi évben Magyarországon is rengeteget lehetett hallani róla, Amerikában pedig a bőrgyógyászok egyik óriási kedvence. A márkát 2005-ben alapították az USA-ban és a termékeik kidolgozásában bőrgyógyászok bevonásával vettek részt, így alkottak számtalan olyan terméket, ami kifejezetten tökéletes az érzékeny bőr ápolására.

A termékpalettájuk az arc és a test ápolására szakosodott, termékeikben egy általuk szabadalmaztatott technológiát, az MVE rendszert használják, aminek segítségével 24 órán keresztül hidratálják a bőrt. A termékek további különlegessége, hogy a márka minden terméke tartalmazza azt a mennyiségű ceramidokat és koleszter-zsírsav észtereket, ami elengedhetetlen feltétele az egészséges bőrnek. Jól hangzik, ugye?

Két olyan terméket szeretnék bemutatni nektek, ami nem hiányozhat a polcotokról, amennyiben zsíros, vagy kombinált bőrötök van, vagy normál, vagy száraz, igazából bármire TÖKÉLETES.
Az én 2 kedvencem a márkától egy zseniális lemosó és hidratáló krém, ami eredetileg testápoló, de arcra is használható és kifejezetten ajánlják is arcra. Kezdjük a lemosóval. A lemosónál érdemes figyelembe venni, hogy a zsírosabb bőrtípusnál nem feltétlenül jelent jó megoldást, ha erősen habzó lemosókat használunk, továbbá gyakori hiba, hogy szeretjük túl szárítani a bőrünket, ami még nagyobb mértékű zsírosodást fog okozni.

A CeraVe foaming cleanser számomra azért tökéletes termék, mert nem túlzottan habzik, mégis tökéletes tisztít, 3 nagyon fontos összetevővel rendelkezik: ceramiddal, niacinamide-dal és hialuronsavval. Ennek a hármas kombónak óriási hatékony hatása lehet a bőrre, kiválóan javítja a bőr textúráját, a bőrhibákat és feltölti a bőrt, tehát tisztít és hidratál is. Kell ennél több? Óriási kiszerelésekben kapható, nekem a kisebb változat van meg a 236 ml-es, ami kb. 2699 forintba került a patikában és már legalább fél éve használom, a fele még tuti benne van! Ezen felül még van egy nagyobb mérete is, ami ha jól emlékszem 436 ml-es. A pumpás adagolófej tökéletes és még zárható is, így könnyedén magaddal viheted egy útra is!

A tisztítás után nem feledkezhetünk meg a hidratálásról sem, a tavalyi év egyik kedvenc hidratálója lett a CeraVe Moisturising lotion egy hihetetlenül jó készítmény, hiszen egy nagyon könnyed, géles állagú krémről beszélünk, ami lehetővé teszi, hogy tökéletes választás legyen a zsíros/kombinált bőrrel rendelkezők számára. Könnyen beszívódik, nem hagy maga után ragacsos érzetet és rendkívül gazdaságos, hiszen 236ml-es és kb. ez is 3000 forintba kerül. Gondoljatok bele, egy átlag krém 30-50 ml-es! Ez bizony hosszú távú befektetés, a bőröd meg fogja köszönni!

Parabénmentes formuláról beszélünk, nincs benne semmi illatanyag, nem fogja irritálni az érzékenyebb bőrűeket sem.  Nem komedogén, szóval még pattanásokat sem fog okozni és nem fogja eltőmíteni a pórusokat, a benne található hialuronsavnak köszönhetően pedig hidratált lesz a bőröd, a glicerin és a dimethicone pedig meggátolja, hogy elveszítsd az értékes nedvességet a bőrödből.

A patikákban és már online is sok helyen elérhetőek a CeraVe termékek! Nálam biztosan örök helyett kapott a polcomon, hiszen nagyon gazdaságos, olcsó és kiválóan ápolja a bőrömet. Érdemes kipróbálni a márka termékeit! Mindkét termék egyébként egész testen is használható!

Szandi

Népszerű bejegyzések