EDDIG NEM TUDTAD, HOGY ERRE VAN SZÜKSÉGED - URIAGE AGE PROTECT


Idén betöltöttem a 25. életévemet. Vagyis elnézést, tavaly. Ezt még szokni kell. J Btw, BUÉK mindenkinek szépségeim!

Az új év kezdetével általában sokan különböző fogadalmakat tesznek,hogy miket fognak elkezdeni, mit hagynak abba, stb. Nálam nem csak az év vége, hanem a negyed évszázad (szörnyű így leírva) is igen elgondolkodtatott. Tudom, 25 nem a világ vége, azonban nálam mégis egy szakasz volt, ami igenis hatással volt/van rám és a gondolkodásomra.  Itt most nem arra célzok, hogy mindjárt nyugdíjas leszek, inkább az általános dolgokra, mint család, gyerek, karrier, lakás, pénz stb. Tudjátok, amikor jönnek az elvárások, hogy miért nem vagy már férjnél (habár 7 éve együtt vagyunk a párommal, mikor lesz esküvő, mikor lesz gyerek, saját lakás, karrier.

Ezek a kérdések valakit frusztrálttá tesznek, másokat nem érdekel, én a kettő között vagyok, aki inkább tudatosan próbálja az életet olyan irányba terelni, ami jó nekem is és a családomnak is. Na de erről szerintem egy másik cikkben vagy videóban többet fogok beszélni nektek, a mai témánk viszont a bőrápolás, méghozzá az age protect vagyis az öregedésgátlás. Tegye fel a kezét, aki nem szeretne szép, pihe-puha bőrt jó sokáig? Mindenki, ugye?!

Ezért fontos a megfelelő külső és belső ápolása a testünknek. A ráncok kialakulása sok mindentől lehet,de apró lépéseket is megtehetünk azért, hogy lassítsuk a folyamatot (eltüntetni természetesen úton úgy sem tudjuk őket és én nem is szeretném, ha ott tartok, mivel a változás természetes jelei. Azonban van pár dolog, amire érdemes nagyobb figyelmet fordítanunk, lássuk csak:

  • -          megfelelő mennyiségű víz fogyasztása, ez naponta minimum 2 liter folyadékot jelent
  • -          kiegyensúlyozott életmód és táplálkozás
  • -          tudatos bőrápolás

A mai cikkben a Dermaonline csapatának köszönhetően egy olyan remek termékcsaládot mutathatok be nektek, amiről nem gondoltam volna, hogy ennyire elnyeri a tetszésemet és ilyen hatással lesz a bőrömre.

A karácsonyi időszakban mindig rengeteg csoda csomagot készítenek a cégek, így történt ez a Uriage kínálatával is, ugyanis az Age protect termékcsaládot egy gyönyörű kis válltáskába rejtették el. Amit tudni kell erről a vonalról, hogy két típusa létezik: van egy száraz bőrre és egy normál/kombinált bőrre való változata. A bőrtípusomnak megfelelően én a normál/kombinált bőrre valót választottam, majd el is kezdődött a tesztelés.

Nagyon szeretem az olyan csomagokat, amiben nem felesleges a csomagolás és tényleg jól ki tudod használni a tartalmát. A kék ajándék táska tökéletes válltáska, hosszú lánc pántjának köszönhetően kényelmes viselet és nagyon kis mutatós darab is.

Lássuk mit rejtett a táska. A szett tartalma 4 termékből és egy kuponból állt:
  • -          1 db Age protect ránctalanító fluid normál/kombinált bőrre 40 ml
  • -          1 db Age protect  szemránckrém 15 ml
  • -          1 db Age protect intenzív ráncfeltöltő szérum 10 ml
  • -          1 db Age protect éjszakai krém 10 ml.


Sokan gondolhatnak arra, hogy 25 évesen miért kell elkezdeni ránctalanító krémeket használni, mindig is úgy véltem, hogy a megelőzés fontosabb. A kombinált bőröm egy ideje már kiáltott egy rendes hidratáló programért, amit ezzel a pakkal meg is kapott. Imádom a krémek állagát, testesek, azonban mégsem nehezek és nem érzem, hogy elnehezítené a bőrömet.

Több hetes használat után sokkal hidratáltabb és kiegyensúlyozottabb lett a bőröm. Nincsenek gyulladásaim, ha reggel felkelek, akkor teljesen szép arcképet látok a tükörben. Nem tudom azt mondani, hogy egy éjszaka alatt eltüntette a ráncaimat, mert nincsenek olyan látható ráncaim, másrészt pedig inkább feltöltötte az egész bőrömet élettel.

Olyan zseniális technológiát alkalmaztak a fluidban, hogy a kék fény elleni védelem (lámpák, telefonok, számítógépek fénye, stb) és az UV sugárzás ellen is hatékony, ami azért elég menő, tekintve, hogy ezekkel manapság már folyamatosan érintkezünk. 

Termékeikben az új BLB szabadalom felhasználásával kombináltak olyan erős hatékonyságú összetevőket, mint a  retinol, hialuronsav, sárkányvér növényi kivonat, vitaminok és AHA és természetesen  az Uriage termálvíz. Ezeknek az összetevőknek kiemelkedő ránctalanító hatásuk van, valamint a termálvíz is rendkívül jótékony hatással bír bőrünkre.  

Tökéletesen lehet rá egyébként sminkelni is, valóban feltölti a bőrt, sokkal teltebb  és élettel telibb lesz a használatától, plusz képzeljétek még pórusokat is finomítja és a bőr textúráját is javítja.
Összességében azt tudom elmondani, hogy csak azt sajnálom, hogy a két mini termék nem teljes kiszerelés, mert nem tudom mit csinálok, ha kifogynak, azonnal be kell szereznem majd a teljes méretet belőlük! Az összetevők ezekben a krémekben remekül működnek, bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne megelőzéssel foglalkozni vagy a bőrét tenné még szebbé.  Számomra óriási meglepetés volt ez a csomag,  10/10-es!!!

Azt mondtam már, hogy a belső mellett a külső is eléggé vagány? Nekem nagyon tetszik a letisztult fehér-kék külső. Nagyon jó „tapintásra” , igazi luxust kelt az emberben, aztán meg, ha ki is nyomsz egy pumpányi krémet, már érzed is a bőrödön a valódi luxust.  Plusz piros pont az adagoló fejekért!
Nem tudom ennél jobban hangsúlyozni, hogy mennyire őszintén szeretem ezt a termékcsaládot! Zseniális, zseniális!


Szandi

Népszerű bejegyzések