BIODERMA TERMÉKEK A RUTINOMBAN + NYEREMÉNYJÁTÉK NEKTEK


      


A Bioderma termékeiről már számtalanszor olvashattatok itt a blogon, tudjátok, hogy mennyire szeretem őket és tiszta szívből merem ajánlani Nektek is!  Összeálltunk a Bioderma csapatával, hogy létrejöhessen ez a cikk és bemutatok pár olyan terméket, amivel egy szuper és pénztárcabarát rutin építhető ki.
A bőrápolás számomra nagyon fontos, mindig nagy figyelmet fordítok rá és a körülöttem lévőket is erre buzdítom.
A rutinomban olyan termékeket szeretek beépíteni, amiket jól tudok együtt használni más-más termékkel is, hiszen a blognak köszönhetően rengeteg terméket tesztelek, azonban fontos, hogy legyen egy alap rutinom. Ennek az alap rutinnak már évek óta szerves részét képezik a Bioderma termékek.

Arctisztítás


Abszolút favorit a márkától a Sensibio micellás víz, ami nem véletlenül kapta meg tőlem többször is a világbajnok jelzőt, hiszen számomra maga a tökély. A bőrömet mindenféle kínzás nélkül tökéletesen tisztítja, nem húzódik a bőröm, nem irritál, nem okoz pirosodást, viszont a szennyeződéseket és a sminket a lehető leghatékonyabb módon eltávolítja.


Továbbá azt is nagyon szeretem, hogy nincs semmi felesleges illat benne, érzékeny bőrűek is bátran használhatják. Miután megmostam az arcomat, fogok egy vattát és finoman át törlöm, hogy a maradék szennyeződést is eltávolítsam. Ezzel a lépéssel friss és üde lesz a bőröm, előkészítve a következő lépésre.

Tonizálás


Következő lépésként jöhet a tonizálás. A Hydrabio tonik gyorsan nagy kedvenc lett, hiszen a Sensibio micellás vízhez hasonlóan ő is nagyon hatékony és rendkívül kíméletes. A környezeti hatásoknak köszönhetően gyorsan dehidratálttá válhat bőrünk, kiszáradhat, majd jön a feszülő érzés. Ez ellen tudunk tenni! Elsőként érdemes napi több liter tiszta szénsavmentes vizet fogyasztani, hiszen a hidratálás elsősorban belül kezdődik. Ha ez rendben van, akkor jöhetnek a kis csoda termékek, mint ez a tonik.  Az összetevői szépek és pontosan azért dolgoznak, hogy visszaállítsák a bőr természetes nedvességtartalmát.


Van egy szuper összetevője a Niacinamide, ami tulajdonképpen egy B3-vitamin. A Niacinamide rendkívül híres hidratálószer, valamint gyakran használják pattanások és pigmentfoltok ellen is. Kollagénserkentő hatása is ismert, így szuper anti-aging összetevő is. Jól hangzik, ugye?  Egy pici parfümöt tartalmaz a tonik, de semmilyen irritációt nem okozott és a többi szép INCI miatt eltekinthetünk tőle!:)


Hidratálás


Végül pedig az elengedhetetlen hidratáló krém, ami mindennek az alfája és az omegája. Sajnos nagyon sok embernél látom a saját környezetemben is, hogy valamiért nem egy rutin lépés a hidratáló krém használata, mivel elfelejtik használni, stb, stb. Azonban a hidratálásnak egy szikla szilárd alappillérnek kell lennie a napi rutinban, akár a hölgyeknél, akár a férfiaknál.



Most már teljesen benne vagyunk a tavaszban, egyre melegebb napok jönnek és a napsugárzás is erős. A Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF30 krém tökéletes választás erre az időszakra.  Mindannyian szeretünk a friss levegőn és a napon lenni, magunkba szívni a D-vitamint és csak élvezni az arcunkon a nap melegét. Egy-egy ilyen alkalom során, amikor jól érezzük magunkat a napon észre sem vesszük (még), hogy mekkora a láthatatlan kár, amit ezzel okozunk. A napsugárzás káros hatásai ellen több módon is tudunk védekezni. Az első és a legfontosabb a fényvédő krémek használata!


A Hydrabio Perfecteur krémben 30-as fényvédő van, ami magas védelmet nyújt és még kiváló hidratáló és sminkalap is. Arra mindenképpen figyeljetek, hogy a nyakatokat semmiképpen ne hagyjátok ki a krém felvitelekor, hiszen rá is ugyanazok a szabályok vonatkoznak.  A krémet én gyakran magammal viszem, ha a szabadba megyünk, ugyanis nem elegendő, ha egyszer reggel bekentük magunkat, napközben érdemes többször újra kenni és a párunk is bátran használja (az enyém nagyon szereti! J). Továbbá érdemes még kalappal vagy baseball sapkával is védekezni az erős napsugarak ellen.

Nyereményjáték


Ez a cikk már rendkívül hosszú lett, viszont szerettem volna minden fontos információra kitérni! Végül egy szuper nyereményjátékkal szeretnénk kedveskedni Nektek a Bioderma csapatával közösen! A jelenlegi pandémiás helyzetnek köszönhetően rengeteg fertőtlenítő éri a kezünket, aminek rendkívül erős a szárító hatása. Arra gondoltunk, hogy 1 szerencsés nyertest az alábbi csomaggal lepnénk meg, amely tartalmaz egy kézkrémet és a Hydrabio Perfecteur fényvédős krémet, hogy ne csak a kézfejét ápolhassa a nyertes, de legyen lehetősége kipróbálni ezt a nagyszerű krémet, ami ebben az időszakban jól jön minden neszesszerben. A játék részleteiért gyertek az Instagram oldalamra: -> @beauty_tips_for_her


Vigyázzatok magatokra!

Szandi


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések