HAVI ILLATFELHŐ: AVON MESMERIZE MYSTIQUE AMBER FOR HER+NYEREMÉNYJÁTÉK


Már éppen ideje volt egy újabb havi illatfelhő rovatnak, ami már elég régen került ki a blogra, így itt is van tádám és még egy kis meglepetéssel is készültem nektek.
Azt hiszem nem újdonság, hogy AVON parfümök nálam nagy kedvencek, hiszen megfizethető áron szuper minőségű termékeket kapunk. Nem is olyan régen érkezett hozzám egy újdonság, a Mesmerize Mystique Amber for Her kölni, ami a nevéből adódóan is egy rendkívül különleges, szinte már egzotikus illat.

Külsőre a csomagolása számomra Marokkót és a Keletet idézi fel, a meleg színek, az arany motívumos minta, szinte már a dizájnból érzem a Kelet fűszeres illatát.
A külső nem hazudtolta meg önmagát, a parfüm a kupakot levéve utat tör és egy eszméletlenül egzotikus illatfelhő csapja meg az orrunkat.

A leírás szerint van egy édes barack alapillat, amihez párosul az egzotikus jázmin és ámbra.
Főbb illatjegyek: barack, jázmin, aranyló ámbra
Illatkategória: virágos-orientális-gyümölcsös.
forrás: avon.hu


Az illatkategória remekül leírja, hogy pontosan milyen parfümről van szó, számomra elsőre egy picit fűszeres (de nem a rossz, inkább egzotikus értelemben) illat érződik ki, majd ez a bőrön kifejti magát és egy nagyon lágy barackos alap illaton érződik ez az igazán különleges jázmin és ámbra keverék. Ezt a parfümöt minden bevállalós nőnek ajánlom, akik szeretik a különleges és karizmatikus, valamint igazán szexi illatokat.

Ajánlott ár: 4199 forint és 50 ml-es kiszerelésben kapható.

Az alábbi linken keresztül akár online is megrendelhetitek:


UI.: Szeretnétek megnyerni ezt a csodás parfümöt? Nem kell mást tennetek, mint Instagramon megkeresni (profilom neve: beauty_tips_for_her), keressétek a cikk elején található képet és kövessétek az ott leírt lépéseket! :) 


Szandi


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések