Kell a Púder! A magyar csoda termékek!



A mai bejegyzésben szintén egy magyar márkát szeretnék bemutatni nektek, méghozzá a KAP vagyis  a Kell a Púder márkát. A márka online áruházában rendkívül színes termékválasztékból lehet vásárolni, ugyanis az ecsetek mellett, rúzsok, alapozók és egyéb dekorkozmetikai termékeket is megtalálhattok. 


                                       No automatic alt text available.


A termékek professzionális minőséget biztosítanak, 100%-ban természetes alapanyagok felhasználásával készülnek és mégis mindenki számára elérhetővé teszik az áraikkal.  A hivatalos oldalon minden információ megtalálható a termékekről részletesen. 

A termékekről fontos tudni, hogy Angliában készítik őket és a dekorkozmetikumok napfényvédővel vannak ellátva, ami szuper, hiszen a bőrünk fényvédelmére érdemes mindig odafigyelnünk, akár borús vagy napos az időjárás. Ezt saját tapasztalatból írom most Nektek, valami történt a bőrömmel és újra visszatért a napallergiám, ami sajnos eléggé kellemetlen tud lenni, így mostanában mégjobban odafigyelek, hogy sminkelés előtt napfényvédős krémet használjak az arcomon. 

A KAP termékek érdekessége, hogy olajmentesek, és antibakteriális összetevői miatt, gyulladáscsökkentő hatása van. Az összes termék vegán, az ecsetek is és ez a márka is cruelty free, vagyis nem tesztelik állatokon. A termékeket a weboldalon megtalálhatjátok és megvásárolhatjátok. 


Amit  még érdemes tudni a márkáról, hogy van egy bizonyos Púder Péntek elnevezésű esemény, amikor is szabadon és költségmentesen kipróbálhatod a márka termékeit.  Palánki Gabitól a márka megálmodója/édesanyja/alkotója ezen a pénteki napon személyes tanácsokat is kérhettek. A termékek kipróbálása mellett kedvezményt is kaphattok ezen a napon, hiszen ha barátnőddel érkezel akkor mindketten 10% kedvezményt kaptok. 

Az eseményt 9 és este 7 óra között látogathatod és az előzetes bejelentkezés nem szükséges. 



A bejegyzésben három ecsetet illetve a beauty blendert szeretném bemutatni Nektek. 


 Így első ránézésre látható, hogy az ecsetek puhák és kellően tömöttek. A képen alulról: alapozó-púderecset, kontúr ecset és a legfelső pedig a pirosító ecset. Az ecsetek ára: 4800 Ft/db. Elsőre drágának tűnhet az ecsetek ára, azonban ha arra gondolsz, hogy ezért az árért egy professzionális minőségű arcecsetet vásárolhatsz, akkor bizony határozottan megéri, hiszen elég borsós árak vannak a piacon ecsetek terén.  A KAP blender ára 3100 forint. 

 A blender nagyon puha, nagyon szépen eldolgozható az alapozó a szivaccsal és víz hatására kelleően megnövekszik. Én blenderrel szeretem a púdert is felvinni a szemem alá mostanában, így erre a célre is tökéletesen megfelel a termék. 





Az alapozó ecset mérete tökéletesen megfelel arra, hogy egy szépen eldolgozott finish-t kapjunk az alapozó felvitele után. 


Az ecset a púder felviteléhez is tökéletes. Nagyon puha sörtékkel ellátott és elég tömött ahhoz, hogy szépen eldolgozhasd az alapozódat anélkül, hogy csíkos maradjon. (Tudjátok szerintem, hogy mire gondolok). 


A kontúrecsetről is hasonló a véleményem, könnyű vele eldolgozni a terméket. Én személy szerint a por állagú kontúr termékekhez ajánlom ezt az ecsetet illetve szerintem a szem alatti korrektor fixálására is tökéletes a formája miatt valamint bronzosításhoz is. 





És legvégül a pirosító ecsetről szeretnék egy pár szót szólni. Számomra mindig is egy hiányzó a darab volt a tökéletes pirosító ecset megtalálása, hiszen a pirosító felvitelénél könnyebb hibázni, mint mondjuk egy púder felvitelénél. Viszont ez az ecset tényleg nagyon jó. A sörték puhák és nagyon szépen felvihető vele a pirosító. 
A sörték taklonból készültek, tömöttek és a tisztítás során 
észrevehető, hogy nem hullik és nem is törik. Az ecset nyele fából készült. 


Az alapozó ecset mérete: 16,5 cm.
A kontúr ecset mérete: 18,5 cm. 
A pirosító ecset mérete: 17,5 cm. 


A kínálat nemrég bővült az új szemecsetekkel, amiket még nem volt szerencsém kipróbálni, azonban mindenki csak pozitív véleményt írt a termékekről. Szerintem ha egy örök darabra szeretnétek benevezni, akkor mindenképpen áldozzatok erre a termékre 4800 forintot, hiszen egy professzionális minőségű ecsetet kaptok ezért az árért. 

Javaslom, hogy látogassatok el egy Púder Péntekre, ahol kipróbálhatjátok a termékeket és megtapasztalhatjátok, hogy tényleg milyen nagyszerű minőségű termékeket vásárolhattok. Én biztosan ellátogatok egy ilyen eseményre. 

Legyen csodás hétvégétek!

Szandi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések