HAJÁPOLÁSI RUTINOM: OGX TERMÉKEK

Szeretném Nektek bemutatni az OGX márkát, ami már hónapok óta óriási kedvencem lett.  Tudomásom szerint Magyarországon csak a Müller drogériákban vásárolható meg a márka termékei, ha esetleg máshol is láttál, már akkor kérlek, jelezd felém is .J  Itthon csakis hajápolási termékekkel találkoztam, de az www.ogxbeauty.com oldalon árulnak testápolási termékeket is. Óriási választékkal rendelkeznek, illatosnál illatosabb termékek közül lehet válogatni. Sajnos az itthoni Müllerekben nincs akkora választék, mint a hivatalos oldalukon, de azért nem panaszkodhatunk.
Sokáig szemeztem az OGX termékekkel a polcokon, mivel nem egy olcsó kategóriás sampon. 2590-2690 forintért kapható a sampon, balzsam és az ápolók is. Első ránézésre soknak tűnhet, de viszonylag nagy kiszerelésű termékeket árulnak, 385 ml a sampon és a balzsam is!! Ezért (is) egy óriási piros pont jár a márkának, hiszen alig lehet olyan sampon-balzsam párossal találkozni, amikor a sampon méretéhez igazítják a balzsamot is. Logikus, ugye?

Az első OGX beruházásom a NOURISHING COCONUT OIL WEIGHTLESS HYDRATING OIL MIST volt, ami egy kókuszolajos könnyed hajápoló spray. Őt kihagytam a mai bejegyzésből, de érdemes egy pár sort írni róla is. 2590 forintba került a Müllerben, 118 ml-es kiszerelésben árulják. Az összes termékükre öröm ránézni, mutatós külsőt kapnak, ez nálam még egy piros pont. Tartottam ettől a kókuszos ápolótól, hogy nagyon elnehezíti majd a hajamat, azonban pozitív csalódásként ért, hogy nagyon könnyed állaga van. Szép fényes és puha lett tőle a hajam és az illata isteni. Kár, hogy nem tudom átadni a bejegyzésben azt is.  Nedves hajra fújva szoktam használni, de van, amikor csak az illata miatt fújok elindulás előtt a hajamra egy keveset.
A mai bejegyzést azonban szeretném a B5 vitaminos családnak szentelni. Volt olyan szerencsém, hogy a Müller 1000 forintra leértékelt pár OGX terméket és sikerült megszereznem a teljes B5 vitaminos termékcsaládot.  Nem tudom szavakba önteni az illatát, annyira mesés és másnap is lehet érezni. Ami számomra egy picit fura volt az a sampon állaga, az eddigi krémes állagú samponjaimhoz képest ennek egy erős zselé állaga van. Ez az azonban nem számít negatívumnak, csupán fura volt elsőre. Nagyon jól habzik a termék és annyira jó illata lesz az egész fürdőszobának, hogy öröm a hajmosás.  A balzsammal együtt használva garantált a pihe-puha haj.  Ezek után a nedves hajamra fújok a tápláló B5 vitaminos olajból.  Nem szeretek hajmosás után egyből szárítani, így kb. fél óráiig törölközőbe tekerem a hajamat és hagyom hatni a terméket. A hajam kibontásához a Tangle Teezer fésűmet használom, amivel könnyedén és fájdalommentesen kifésülhetem a kócosabb részéket. Szárításhoz a kedvenc Babyliss hajszárítómat, Lee Stafford Poker Straight flat iron Protection Shine Mist hővédő spray-t, valamint egy vaddisznósörtével ellátott körkefét használok.  Hetente egy alkalommal a Kallos Hair Protox pakolását használom.  Kedden, csütörtökön és vasárnap mosok hajat, és a közhiedelemmel ellentétben nem zsírosodik gyorsabban a hajam. Évek alatt kitapasztaltam, hogy mivel ápolhatom a legjobban a hajamat és nálam ez a rendszer működik.
  Ez lett volna a hajápolási rutinom és az OGX márka bemutatása.  Összességében imádom az OGX termékeket, ha a jelenlegi adagom elfogyott (van még egy O2 OGX sampon a polcomon), biztos vagyok benne, hogy akció nélkül is megfizetném az árát. Egyébként, ha belegondoltok nem is olyan sok az a 2600 forint. Egy átlag L’Oréal vagy Garnier normál kiszerelésű sampon közel 1000 forint, így a dupla mennyiség és a minőség szerintem megéri az árát.  Próbáljátok ki!

OGX márka értékelése: 10/10                 
                                                                        

Szeretnék majd egy új hajkefét vásárolni, Nektek melyik a kedvencetek? 



Szandi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések