HERBIOTICUM KRÉMEK

A HERBioticum márka nem volt számomra ismeretlen korábban, hiszen a Biotech mellett tőlük szoktam vásárolni a szokásos vitaminjaimat. Pár héttel ezelőtt érkezett egy kedves karácsonyi csomag Tőlük, ezt szeretném most megosztani Veletek! Érdemes velem maradni, a bejegyzés végén egy kis meglepetés is vár Titeket!

A márka EU központja Svájcban található, Európa szerte egyre szélesebb kínálatban terjesztik a termékeiket. Szerintem Nektek sem ismeretlen a márka, bio és diétás üzletekben gyakran előforduló márkának számít a HERBioticum. Nagy választékban kínál vitaminokat a szervezet egyensúlyának fenntartása érdekében. Személy szerint az egyik favoritom a One Daily multivitamin , ami minden jóságot tartalmaz, 60 db tabletta van egy csomagban és nagyon baráti áron kb. 1300 forintért lehet megvásárolni.  A másik termék, amit szeretnék kiemelni az a Daily Vitamin Pack New Formula. Ez egy 30 tasakot tartalmazó doboz, amiben 1 havi adag „elemózsiát” találhatunk ötféle vitaminnal.

 A vitaminok mellett a krémjeiről híres még a márka. Az Aloe krém szerintem igen sok háztartásban előforduló és visszatérő termék. Nem is olyan régen megváltoztatták az Aloe Vera krém összetevőit és egy még jobb minőségű krémet készítettek. Különböző ízületi fájdalmakra, izomlázra, bőrpuhításra találhatsz magadnak krémet, de még baba-mama krém is van a kínálatban.  Őszintén szólva (tudom, hogy ez az én egyéni szociális problémám) a krémek esetében nem szeretem az óriási kiszereléseket (kivéve a testápoló, abból brutális mennyiséget fogyasztok), nagyon boldog voltam, amikor a HERBioticum kisebb, 75 ml-es kiszerelésű krémjeit megláttam a dobozkában.  
A csomagomban lapult egy Aloe krém, amit azóta is rendszeresen használok az arcomon,  egy mesterbalzsam, ami rendkívül jól jött az éjszaka középen kialakult fájdalmaimra. A fekete nadálytő krém és a Vadgesztenyés lábápoló krém is szuper választás lehet, főleg a téli hónapokat tekintve, hiszen a hideg időjárás sokkal jobban megviseli a bőrünket. A Fekete nadálytő krém kiváló ajándék lehet rendszeresen sportolók számára. A krém +6 hozzáadott növényi kivonattal harcol az erősen igénybevett izmok fájdalmas érzetének enyhítésében.

Köszönöm szépen a szuper csomagot a HERBioticum csapatának, javaslom, hogy Ti is próbáljátok ki a márka kínálatát, életmentő lehet egy háztartásban. 

Szeretnék egy kis játékkal kedveskedni Nektek! A játék időtartama 2017.12.22. és 2017.12.31. között zajlik. Eredményhirdetés: 2018.01.02. A játék részleteit megtaláljátok a Facebook+Instagram profilomon. Gyertek játszani, ha szeretnétek, hogy a nagy ajándékozási időszak után január elején még szeretnék egy kis meglepetést. A csomag tartalma: Ziaja minták, Yves Rocher parfüm testápoló, HERBioticum vadgesztenyés lábápoló krém.



Boldog karácsonyt és Kellemes Ünnepeket kívánok Nektek!

Találkozunk jövőre rengeteg újdonsággal, teszttel és más területet érintő bejegyzésekkel. Röviden a jövőbeli tervekről: receptek mellett outfit bejegyzésekkel is várlak Titeket jövőre, valamint életmód tanácsokkal, hogy együtt győzzük le azokat a csúnya bejgliket és töltött káposztákat.






Szandi
Christmas SVG file, Christmas clipart, Merry Christmas, Printable quote, Printable wall art, Hand lettered svg, Christmas quote, Quote print by SkylaDesign on Etsy https://www.etsy.com/listing/474452682/christmas-svg-file-christmas-clipart

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések